DFC B1 went snel aan kunstgras en klopt Dauwendaele met 0-5

10 december 2006 772x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC B1 went snel aan kunstgras en klopt Dauwendaele met 0-5

DFC B1 had gisteren tien minuten nodig om aan het kunstgras van FC Dauwendaele in Middelburg te wennen. Toen nam DFC het initiatief en dat resulteerde in een 0-2 voorsprong met de rust.


DFC-trainer Johan van der Hoek doet verslag: ,,Eerst scoorde Jonathan Dubbeldam de 0-1 door na een afgeslagen corner de bal op zijn slof te nemen en onhoudbaar langs de keeper te schieten. Lutfullah Kilic maakte na een schitterende actie waarbij hij drie man uitspeelde beheerst de 0-2.


Na de rust startte DFC super. Een prachtige actie van Kevin Verstegen zorgde ervoor dat hij eerst 3 man uitspeelde en hierna met een prachtige steekpass Ibrahim Karasahin (foto) alleen voor de keeper zette. Ibrahim scoorde de 0-3..


Halverwege de tweede helft kon Lutfullah alleen met een overtreding worden tegengehouden. Omdat dit binnen de 16 gebeurde was dit een strafschop. Hikmet Uysal wist hier wel raad mee en scoorde de 0-4. DFC bleef goed voetballen en na een scrimmage voor het doel wist Ibrahim de eindstand te bepalen op 0-5.”


Volgende week speelt DFC B1, dat qua verliespunten tweede staat in de rangschikking, uit tegen koploper Kloetinge. Dit duel werd op de openingsdag van de competitie uitgesteld. Het inhaalduel is dus een regelrechte topper.


Uitslagen van zaterdag: Dauwendaele – DFC 0-5, Kloetinge – Zeelandia M 4-1, Roosendaal – Wieldrecht 1-4, rest afgelast.


Stand: Kloetinge 12-29, Papendrecht 11-22, Pelikaan 11-22, DFC 10-21, Terneuzen 11-19, Roosendaal 13-17, Wieldrecht 12-15, Virtus 9-11, Zeelandia M 11-11, Beek Vooruit 10-10, Dauwendaele 12-10, HVV 12-4.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com