DFC B1 verdient zege op koploper maar blijft steken op 0-0

2 december 2006 727x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC B1 verdient zege op koploper maar blijft steken op 0-0

DFC B1 is in het topduel tegen koploper Kloetinge B1 blijven steken op 0-0. Daarmee kreeg DFC te weinig gezien het veldspel en de mogelijkheden.


DFC stond bij aanvang vierde op de ranglijst, maar afgaande op het aantal verliespunten eigenlijk tweede met slechts twee winstpunten minder dan Kloetinge. Waarmee ook meteen het belang van de wedstrijd duidelijk was.


Voor de rust ontspon zich een evenwichtig duel, waarin amper uitgespeelde kansen ontstonden. In de slotfase van het eerste bedrijf kreeg DFC via Ibrahim Karasahin twee kansjes die deels door pech onbenut bleven.


Na de hervatting domineerde DFC maar Kloetinge kwam telkens met de schrik vrij, zoals bij een inzet van Ibrahim tegen de paal. De Zeeuwse doelman moest ook enkele malen handelend optreden. De gastploeg kreeg pas kort voor tijd zijn enige echte kans. DFC-doelman Koen van Torenburg tikte de bal fraai uit de linker benedenhoek . Daardoor bleef het 0-0 in een wedstrijd die uitstekend werd geleid door scheidsrechter Van Meel uit Roosendaal.


Uitslagen: DFC – Koetinge 0-0, HVV – Beek Vooruit 1-3, Pelikaan – Roosendaal 3-2, Terneuzen – Papendrecht   2-1, Wieldrecht – FC Dauwendaele 2-1, Zeelandia Mburg – Virtus afg.


Stand hoofdklasse B-junioren: Kloetinge 11-26, Papendrecht 11-22, Pelikaan 11-22, Terneuzen 11-19, DFC 9-18, Roosendaal 12-17, Wieldrecht 11-12, Virtus 9-11, Zeelandia M 10-11, Beek Vooruit 10-10, Dauwendaele 11-10, HVV’24 12-4.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com