DFC B1 legt het af tegen feller Kloetinge (3-0)

17 december 2006 805x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC B1 legt het af tegen feller Kloetinge (3-0)

DFC B1 heeft het zaterdag niet kunnen redden bij koploper Kloetinge B1. De ploeg van trainer Johan van der Hoek verloor in Zeeland met 3-0. Op het kunstgrasveld was de thuisploeg duidelijk in het voordeel omdat die op speciaal schoeisel speelde.


Kloetinge zette DFC direct onder druk. Dat resulteerde in een veldoverwicht maar niet in grote kansen. DFC’s achterhoede met de uitblinkende Leon Raaijmakers (foto) gaf niets weg. DFC kwam zelf weinig aan voetballen toe, omdat er slecht overgespeeld werd. Daardoor ging men te veel met de bal lopen en werd te veel balverlies geleden. Na een half uur kwam DFC geheel onverwacht achter. Kevin Verstegen schoot een bal uit de verdediging maar raakte de scheidsrechter. De bal belandde zo pardoes voor de voeten van de spits van Kloetinge, die onhoudbaar van 20 meter in de bovenhoek schoot: 1-0.


Hierna probeerde DFC meer van het eigen doel af te komen, wat ook lukte. Vooral Lutfullah Kilic kwam beter in de wedstrijd. Maar na dom balverlies van Ahman Dhondai moest de DFC-achterhoede hard ingrijpen waardoor Kloetinge op de rand van de zestien een vrije trap kreeg. Genadeloos werd deze vrije trap achter de goed keepende Koen van Torenburg geknald: 2-0.


Na de rust wilde DFC het recht gaan zetten. Het kreeg kleine kansen via Ibrahim Karasahin en Lutfullah Kilic maar beide keren greep de Kloetinge-keeper goed in. Na 15 minuten werd een hoge bal niet goed weg gewerkt en vanaf de rand van de zestien schoot een speler de 3-0 onhoudbaar achter Koen. DFC wilde nog wel maar de overtuiging was weg. Frank Vermey scoorde nog na een mooie actie van Lutfullah Kilic, maar de scheidsrechter keurde deze treffer af wegens buitenspel.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com