DFC A1 laat vette kansen op eerste competitiezege liggen

2 december 2006 821x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1 laat vette kansen op eerste competitiezege liggen

DFC A1 liet de kans op de eerste competitiezege vanmiddag thuis tegen het Tilburgse ’t Zand A1 liggen. De ploeg verzuimde na rust de vele rijpe kansen te verzilveren. Daardoor bleef het 1-1.


DFC had de pech dat het al binnen twee minuten met  0-1 achter kwam door een rake kopbal van ’t  Zand. De ploeg leek daardoor al snel uit het lood te zijn geslagen. Het duurde geruime tijd voordat DFC zijn ritme hervond. Vanaf dat moment dirigeerde DFC de wedstrijd en kwam het vlak voor rust terecht op 1-1 door Marvin Hooplot.


Na de hervatting gingen beide teams voor de winst. DFC kreeg daarbij de beste kansen maar ook alleen voor de keeper kwamen de spitsen niet tot scoren. Zodat DFC A1 achteraf moest concluderen dat het zelf debet was dat de eerste overwinning opnieuw uitbleef.


Bij DFC A1 stond Koen van Torenburg onder de lat. Hij verving de geblesseerde doelverdedigers Edwin Sieben en Melvin Jongeneel. Koen, die enkele knappe reddingen verrichtte, was eerder op de dag al actief geweest als doelman van DFC B1. Twee andere B1-spelers, Ibrahim Karasahin en Volkan Mavili, vielen in. Beiden hadden ook al een hele wedstrijd in B1 achter de rug.


Uitslagen: DFC – ’t Zand 1-1,  Dubbeldam – Oranje Wit  1-2 ,  Longa – DESK 1-5 , NOAD – Dongen 0-8 , RKDVC – Baronie  3-2 , TSC – Papendrecht  6-2.


Stand hoofdklasse A-junioren:  TSC 11-29, DESK 12-29, Dongen 12-27, ’t Zand 11-20, RKDVC 12-20, Oranje Wit 11-14, Baronie 12-14, Papendrecht 12-13, Dubbeldam 12-12,  NOAD 12-11, DFC 12-5, Longa 11-1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com