DFC 1 bedwingt HSSC’61 met 2-3 en klimt naar het linkerrijtje

2 december 2006 2249x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 bedwingt HSSC’61 met 2-3 en klimt naar het linkerrijtje

DFC zorgde vandaag voor een uitstekend resultaat door de uitwedstrijd in Hei-en Boeicop tegen HSSC’61 met 2-3 te winnen. Bij rust leidde DFC al met 0-2. Bij 0-3 miste DFC nog een terechte strafschop.


De wedstrijd was qua hardheid op het randje. Diverse DFC-spelers werden regelmatig stevig en volgens meegereisde supporters zelfs té aangepakt door HSSC dat de laatste weken de kluts kwijt is. De ploeg die aan de competitie begon als een van de favorieten, is duidelijk van slag en werd door DFC nu ook nog in het rechterrijtje gezet.


DFC-trainer Laurens Gerlich was na afloop heel duidelijk: ,,We hebben verdiend gewonnen. Er is keihard gewerkt en ook goed gevoetbald”. DFC had voor rust al het betere van het spel en kende in Sadik Karasahin een trefzekere spits. Hij scoorde twee keer, waardoor DFC bij rust met 0-2 leidde. Na de hervatting werd Sadik afgelost door James Beije, de snelle vleugelaanvaller die altijd weer onrust weet te creëren in de vijandelijke afweer. Deze keer leverde dat een strafschop op nadat James was neergelegd. Robin Ramesar miste vanaf de elfmeter. DFC stond toen overigens al op 0-3 door een goed doelpunt van Dennis Raaymakers.


In de slotfase toen DFC tot tien man was gereduceerd (rode kaart Stefan van Beusekom wegens belediging) wist HSSC terug te komen tot 2-3. Verder liet DFC de tegenstander niet komen, mede door enkele uitstekende acties van doelman Michael Peters.


Basis DFC: Michael Peters; Emre Kaya, Marcel van Nes, Marco van Woerkom, Mark Jongeneel; Merijn van Groesen, Stefan van Beusekom, Robin Ramesar, Jeroen Kleinhuis; Dennis Raaymakers, Sadik Karasahin.


Wissels: Erik Bouwens, Marco Franken en James Beije.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com