DFC’s Sinterklaas en Zwartepiet bezochten ook Kennedy-school

6 december 2006 2323x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC’s Sinterklaas en Zwartepiet bezochten ook Kennedy-school

Sinterklaas en een van zijn zwartepieten die afgelopen zaterdag de allerjongste DFC-jeugd bezochten, hadden het ook gisteren – de echte Sinterklaasdag –  bijzonder druk. Ze bezochten de leerlingen van de Dordtse Kennedyschool (Zuidendijk) ‘omdat we de directeur zo goed kennen’. Die directeur zit toevallig in het bestuur van DFC.


Vanwege alle drukte van de voorbije dagen zaten Sint en Piet kennelijk op het randje van een burn-out. Medici zeggen dan dat het verstandig is even van taak te veranderen. Heel ondeugend ruilden ze zodoende voor één keer van rol. En…  niemand die het echt merkte. Waarmee is bewezen dat de Goedheiligman en zijn volgelingen over een enorm portie acteertalent beschikken.


Langs de route over de Zuidendijk naar de school stond toch nog een criticus. ,,Wat doet die DFC-Sint op de Zuidendijk? ‘, vroeg hij zich af. Maar kennelijk wist de goede man niet dat een ‘concurrerende’ Dordtse voetbalclub – EBOH – al lang niet meer aan de Zuidendijk speelt. Dus is dat misverstand bij deze opgelost.


Bijgaande foto’s zijn beschikbaar gesteld door:  www.kennedyschool.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com