Darts Toernooi DFC komende zaterdag 6 januari – vijf sponsors voor organisatie

29 december 2006 800x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Darts Toernooi DFC komende zaterdag 6 januari – vijf sponsors voor organisatie

Het traditionele DFC Darts Toernooi, dat dit seizoen wordt gehouden op zaterdag 6 januari 2007, weet zich weer gesteund door een aantal sponsors. Dat zijn deze keer De Houtboetiek,  Keurslagerij M v Wijngaarden, Sip van Egmond, de Klaverjas-commissie DFC en Jan v/d Perk.


Het toernooi wordt zoals gebruikelijk gehouden in de DFC-kantine.  In de kantine hangen al enige tijd de  inschrijflijsten, aldus mede-organisator Rens Vuik. Tientallen belangstellenden hebben al ingeschreven. Dat kan overigens ook nog op de speeldag (6 januari) vanaf tien uur ’s morgens.


Er wordt weer gestreden in drie categorie├źn: mannen, dames en jeugd. Bij de mannen won vorig jaar Ton van Wolferen (foto) . Bij de dames werd Jolanda Borst kampioene –  de jeugdtrofee ging naar Paul Pluijmert.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com