Belangstelling voor website DFC blijft maar groeien

1 december 2006 540x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Belangstelling voor website DFC blijft maar groeien

Ondanks een bijna 24 uur durende stroring afgelopen woensdag, is er in de maand november 15.824 keer een bezoek gebracht aan de website van DFC. Dat is een daggemiddelde van 527 visites.


Dat betekent dat de belangstelling voor DFC’s website nog steeds groeiende is. In de maand oktober (die een dag meer telde dan november) kreeg de site 15.279 keer een bezoek, wat 492 visites per dag betekende. Oktober was een recordmaand in de nog korte geschiedenis van de site. November heeft dat record inmiddels naar de prullenbak verwezen.


Een verheugde Fred van Dongen – eindredacteur van de website: ,,Sinds de aanvang van de lopende competitie is de website 57.313 keer bezocht. Dan hebben we het over de maanden augustus, september, oktober en november. Ik concludeer dat een traditionele club als DFC dus ook een heel moderne vereniging is. Dat lijkt me uitstekend voor de uitstraling. Die zal denk ik op termijn ook bijdragen aan de sportieve aantrekkingskracht”.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com