Wie zitten er nu in de Raad van Elf van DFC / Nar Veure?

28 november 2006 726x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wie zitten er nu in de Raad van Elf van DFC / Nar Veure?

Bij de website van DFC zijn diverse vragen binnengekomen over de samenstelling van de Raad van Elf van DFC’s carnavalsgilde Nar Veure. Voor het eerst in jaren zijn ook spelers uit de selectie van DFC  vertegenwoordigd in het elftal steek-dragers. In de rubriek Bekijk de Foto’s zijn de elf te zien in burgertenue.


Verder nog enkele beelden van de installatie van Prins Krommediek de Achttiende en zijn opper en hofdames. De beelden zijn beschikbaar gesteld door Fred Rackwitz. Hij is niet alleen bekend scheidsrechter maar is ook delegatieleider (zeg maar een soort bestuursfunctie) van Nar Veure. Bovendien was hij vorig jaar prins.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com