Sportzaal DFC vanavond carnavalsdomein van Prins Krommediek en Nar Veure

20 november 2006 666x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sportzaal DFC vanavond carnavalsdomein van Prins Krommediek en Nar Veure

In de sportzaal van DFC werd ook gisteren nog volop gewerkt aan de voorbereidingen van de start van het nieuwe carnavalsseizoen. Vanavond (zaterdag) wordt Prins Krommediek geïnstalleerd en dat hoort vanzelfsprekend te gebeuren tegen een fraai carnavalesk decor.

De installatie gebeurt volgens de traditie om elf minuten over elf, aldus DFC’s Carnavalsgilde Nar Veure. Ook de complete hofhouding wordt dan gepresenteerd. Plaats van handeling is zoals gebruikelijk de sportzaal van DFC aan de Reeweg-Oost. Het festijn begint om half negen. Entree: 5 euro per persoon.


Het jonge bestuur van Nar Veure is er na enkele drukke en rumoerige maanden helemaal klaar voor. Bestuurslid Fred Rackwitz: ,,We zijn al vanaf augustus bezig met de voorbereidingen. Dat viel aanvankelijk niet mee omdat enkele bestuursleden hadden opgezegd. Maar voordeel hiervan is dat je door nieuwe mensen ook wat andere invalshoeken en ludieke ideeën krijgt”.


Gert-jan van Es, die al een tijdje in het bestuur van Nar Veure zit: ,,Zo hebben we bijvoorbeeld voor de feestavond van zaterdag een juiste mix proberen te vinden door de bekende Dordtse zanger Jan van Est binnen te halen en die af te wisselen met diverse blaaskapellen waaronder onze hofkapel Bar Gebeure en de Merweboertjes. Ook zijn we weer zeer vereerd dat Prins Krabbejanus XXV met de hele Merwekrabbers-delegatie aanwezig zal zijn om onze prins te installeren”.


Peter Geijp, ook bestuurslid, vult aan: ,,Ook is het fantastisch dat er weer aardig wat DFC-leden in de hofhouding zitten, omdat Nar Veure en de voetbalvereniging bij elkaar horen.”


Het Nar Veure-bestuur besluit: ,,De deur van de Nar Veure-burcht staat vanavond wagenwijd open voor iedereen die van een feestje houdt. We beginnen om  20.30 uur”.


http://www.narveure.nl
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com