Spaans fotoboek voor herstellende trainer van DFC A1

18 november 2006 612x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Spaans fotoboek voor herstellende trainer van DFC A1

Spelers en leiders van DFC A1 hebben zaterdag hun trainer Hans Raaymakers een fotoboek cadeau gegeven. Hans is herstellende van hartproblemen en hoopt begin volgend jaar weer acte de presence te kunnen geven in de dug-out.


Het liefst had DFC A1 hem zaterdag ook drie winstpunten willen aanbieden, maar dat lukte door botte pech niet. Het maakte de geste van de spelersgroep niet minder sympathiek. Het fotoboek, samengesteld door de in DFC-kringen inmiddels bekende Don Fredo, werd overhandigd door Danny Haksteen. Hij was net terug van een zware stage in Frankrijk, maar wist zaterdag niettemin tegen Oranje Wit A1 twee keer te scoren voor A1.


In het boek staan foto’s van enkele recente competitiewedstrijden van Barcelona in Camp Nou en ook beelden van Hans’ zoon Dennis die enkele maanden geleden Camp Nou bezocht. Op de slotpagina’s prijken onder meer enkele nostalgische en historische foto’s van DFC, een teamfoto van DFC A1 en de handtekeningen van spelers en leiders inclusief Don Fredo.


Hans, die ‘iets heeft’ met het Spaanse voetbal, was heel erg blij ‘met dit fantastische boek’. In het slotwoord spreken spelers en leiders de wens uit dat het gedrukte cadeau zal meewerken aan een voorspoedig herstel.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com