Sinterklaas bezoekt vanavond senioren – jeugd is zaterdag aan de beurt

20 november 2006 648x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaas bezoekt vanavond senioren – jeugd is zaterdag aan de beurt

Sinterklaas komt vanavond 28 november langs bij DFC. Hij heeft dan wat verrassingen in petto voor de spelers van DFC 1 en 2, en de jeugdselecties A en B.


Het ‘heerlijk avondje’ begint omstreeks acht uur. Sint zal enkele uren in het DFC-gebouw vertoeven, aangezien DFC 1 en 2 bij zijn komst nog volop aan het trainen zijn. Sint overweegt nog of hij even meedoet aan de training of dat delegeert aan zijn Pieten. Hoewel ze niet trainen op dinsdag, rekent de Goedheiligman er op dat er toch zo veel mogelijk junioren present zijn.


Het grote Sinterklaas-feest voor de jongste DFC-jeugd (kabouters, pupillen en C’tjes)  wordt komende zaterdag (2 december) vanaf vier uur ’s middags gehouden. Plaats van handeling: de sportzaal van DFC. Om half vijf treedt de bekende Dordtse varièté-artiest en kindervriend Maitre Pierre op in afwachting van de komst van de Sint.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com