Sint vandaag in zijn mooiste pak naar de DFC-jeugd

30 november 2006 1025x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sint vandaag in zijn mooiste pak naar de DFC-jeugd

Het grote Sinterklaas-feest voor de allerjongste DFC-jeugd  wordt vandaag (zaterdag 2 december) vanaf vier uur ’s middags gehouden. Plaats van handeling: de sportzaal van DFC. Om half vijf treedt de bekende Dordtse varièté-artiest en kindervriend Maitre Pierre op in afwachting van de komst van de Sint.


Sinterklaas was dinsdagavond jl. al even op visite bij DFC. Hij liet zich daar complimenterend uit over spelers en leiders van DFC 1, DFC 2, DFC A1 en DFC B1. Tegelijkertijd inspecteerde de Goedheiligman met zijn gevolg de bestuurskamer en sportzaal van DFC. De bestuurskamer dient als kleedkamer voor de Sint, die zich wel enigszins beklaagde over de smalle wenteltrap die de begane grond met de eerste verdieping van het DFC-complex verbindt. ‘Maar DFC kennende zal ik zaterdag ongetwijfeld wel hulp krijgen bij het beklimmen en afdalen van die trap’, aldus Sinterklaas.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com