Sint bij DFC (2): Goedheiligman leeft volop mee met DFC A1 en DFC B1

29 november 2006 639x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sint bij DFC (2): Goedheiligman leeft volop mee met DFC A1 en DFC B1

Sint zou Sint niet zijn als hij niet extra aandacht zou besteden aan de jeugd. Gisteravond zette de Goedheiligman op sympathieke, meelevende wijze de junioren van DFC A1 en DFC B1 in het zonnetje. En niet alleen met chocoladeletters. Voor de trainers – Hans Raaymakers (A1) en Johan van der Hoek (B1) – had hij extra stimulerende woorden. Hans Raaymakers (DFC A1) omdat hij na hartproblemen weer vol aan de slag is. ,, Met dank aan de leiders Rens Vuik en Gerrit Kamp, die je tijdens je gedwongen afwezigheid fantastisch hebben vervangen”.


Sint bleek uitstekend op de hoogte te zijn van de uitstekende prestaties van DFC B1, dat meedraait in de top van de hoofdklasse. Zaterdag krijgt B1 koploper Kloetinge op bezoek – een regelrecht duel om de bovenste stek op de ranglijst. Sint – de kwaliteiten van B1 kennend: “Ik reken wel een beetje op drie punten!” .


Persoonlijke aandacht had de Goedheiligman voor enkele B1-spelers ‘met een kort lontje’. Hij riep ze op minder primair te reageren tegen scheidsrechters, omdat ze dat gezien hun kwaliteiten ook helemaal niet nodig hebben.


Soortgelijke opmerkingen had de Sint ook voor spelers van DFC A1, dat een pechvolle eerste competitiehelft achter de rug heeft. Het zelfvertrouwen is er even wel niet minder om. Sint benadrukte dat de kwaliteiten van A1 groter zijn dan de plek op de ranglijst doet vermoeden. Alle aanwezige A1-spelers waren het daarover wel eens,  zodat  de tweede seizoenshelft ongetwijfeld meer punten gaat opleveren.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com