Shirts van Barcelona en Manchester United zijn 30 miljoen euro waard

2 november 2006 812x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Shirts van Barcelona en Manchester United zijn 30 miljoen euro waard

De voetbalshirts die het meeste geld opleveren zijn die van Barcelona, Manchester Utd, Real Madrid en AC Milan. Volgens de jongste berekeningen ontvangt Barcelona van sponsor Nike per seizoen 30 miljoen euro, waarvan de club 1,5 miljoen euro doorgeeft aan het kinderfonds Unicef.


Manchester United (ook Nike) verdient jaarlijks ook 30 miljoen sponsor-euro’s  aan zijn shirt. Daarna komen Real Madrid (Adidas – 24 miljoen euro) en AC Milan (Adidas – 20 miljoen euro).


De gebruikelijke bezoekersenquête bovenaan deze site is deze keer geheel gewijd aan de shirts van deze vier topclubs. Welk van de vier shirts spreekt  je het meest aan? Doe dan mee aan de enquête.Gesloten voor reacties