Rommelmarkt DFC trekt enorme belangstelling

11 november 2006 717x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Rommelmarkt DFC trekt enorme belangstelling

De Rommelmarkt die DFC zaterdag in de eigen sportzaal hield, is een enorm succes geworden. Om twaalf uur, toen de markt zou opengaan, stonden al tientallen belangstellenden voor de toegangsdeur te wachten.


Teleurgesteld waren de bezoekers geenszins, gezien de enorme hoeveelheid tweedehands-spulllen die te koop waren. De kraampjes waar een en ander was uitgestald, werden bevolkt door diverse bekende DFC’ers onder wie leden van de organiserende Evenementencommissie.


Onder meer speelgoed, boeken, dvd’s , voetbalschoenen, kleren, elektronika, schemerlampen, grasmaaiers en zelfs een fauteuil waren in de aanbieding. De evenementencommissie bleek bijna een container vol spullen te hebben ingezameld. Die waren stuk voor stuk beschikbaar gesteld door leden en anderen. De opbrengst van de verkochte spullen komt ten goede aan de clubkas van DFC.


Niet alles werd verkocht, maar de overgebleven spullen worden niet weg gekieperd. Want, aldus de organisatie, die bewaren we voor de volgende Rommelmarkt. Dat die er binnen afzienbare tijd komt, lijdt geen twijfel gezien de enorme belangstelling zaterdag. De Rommelmarkt werd in de DFC-kantine afgesloten met een geslaagde discoshow.


BIJGAAND EEN FOTOREPORTAGE VAN DE ROMMELMARKT
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com