Prins Krommediek (Nar Veure) wordt zaterdag 25 november geïnstalleerd

14 november 2006 667x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Prins Krommediek (Nar Veure) wordt zaterdag 25 november geïnstalleerd

Het zeer jonge bestuur van DFC’s carnavalsgilde Nar Veure kan niet langer wachten: het carnavalseizoen mag beginnen! En dan bedoelt het natuurlijk vooral op de Prinseninstallatie van Prins Krommediek. Op zaterdag 25 november om 23.11 uur wordt hij samen met de gehele hofhouding geïnstalleerd.


,,Het is een hele opluchting dat we als jong bestuur helemaal klaar voor zijn voor de aftrap. Vooral als je weet dat we al vanaf augustus bezig zijn en dat er een paar mensen bij ons bestuur zijn weg gegaan. Maar door nieuwe mensen krijg je ook wat andere invalshoeken en ludieke ideeën”, aldus bestuurslid Fred Rackwitz die trouwens een nieuwe functie bekleedt, delegatieleider.


Gert-jan van Es, die al een tijdje in het bestuur zit: ,,Zo hebben we bijvoorbeeld voor de feestavond een juiste mix proberen te vinden door de bekende Dordtse zanger Jan van Est binnen te halen en die dan weer af te wisselen met de klanken van diverse blaaskapellen waaronder onze hofkapel Bar Gebeure, de Merweboertjes en nog veel meer. Zo is er voor ieder wat wils. Ook zijn we weer zeer vereerd dat Prins Krabbejanus XXV met de hele Merwekrabbers-delegatie aanwezig zal zijn om onze Prins Krommediek te installeren”.


,,Ook is het fantastisch dat er weer aardig wat DFC-leden in de hofhouding zitten, omdat Nar Veure en de voetbalvereniging bij elkaar horen. Sinds we een zaterdagvereniging zijn geworden en de schouders onder de club moeten zetten, kan je nu al merken dat de sfeer en saamhorigheid zijn gestegen”, aldus Peter Geijp.


Het Nar Veure-bestuur besluit: ,,De deur van de Nar Veure-burcht staat zaterdag 25 november wagenwijd open voor iedereen die van een feestje houdt. We hopen dan ook u van harte welkom te heten op het DFC-complex aan de Reeweg-Oost. We beginnen om  20.30 uur”.


http://narveure.nl
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com