Oefenduel DFC tegen SSW geschrapt – Junioren halen op 16 december in

21 november 2006 1854x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Oefenduel DFC tegen SSW geschrapt – Junioren halen op 16 december in

De voor zaterdag vastgestelde oefenwedstrijd tussen DFC 1 en  SSW gaat niet door omdat SSW competitieverplichtingen heeft. De ploeg moet zondag de eerder afgelaste wedstrijd tegen Merlijn uit Tilburg inhalen. DFC, dat competitievrij is, traint nu zaterdag.


Op de laatste competitie-zaterdag van dit jaar (16 december) komen drie jeugdteams van DFC in actie voor de competitie. Het betreft inhaalwedstrijden. DFC B1 reist die dag naar koploper Kloetinge B1.  Die wedstrijd werd op de openingsdag uitgesteld in verband met het overlijden van een jeugdspeler van Koetinge. Beide teams ontmoeten elkaar dus twee keer binnen twee weken: zaterdag 2 december staat DFC – Kloetinge op de competitierol, twee weken later is Kloetinge gastheer van DFC. Andere inhaalwedstrijden op 16 december: FC Bergen C1 – DFC C1 en GJS D1 – DFC D1.


ZIE OOK PROGRAMMA
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com