Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Noodlot slaat toe in slotfase – DFC A1 verliest onverdiend
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Noodlot slaat toe in slotfase – DFC A1 verliest onverdiend

18 november 2006 2156x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Noodlot slaat toe in slotfase – DFC A1 verliest onverdiend

DFC A1 leek vanmiddag hard onderweg naar zijn eerste competitiezege. Tien minuten voor tijd sloeg evenwel het noodlot toe en verspeelde DFC zijn terechte 2-0 voorsprong. Gast Oranje Wit A1 kwam toen in luttele minuten op uiterst fortuinlijke wijze aan een 2-3 overwinning.


Een met overtuiging spelend DFC domineerde vrijwel heel het duel. In de allereerste minuut al raakte Danny Haksteen de buitenkant paal. Dezelfde speler zorgde na 25 minuten voor 1-0 toen de Oranje Wit-doelman zijn afstandsschot verkeerd beoordeelde.


Ook na de hervatting leek een DFC-nederlaag onwaarschijnlijk. Oranje Wit liep zich steeds stuk op de DFC-defensie, waardoor ook mogelijkheden ontstonden voor snelle uitbraken. Dat leverde pas na 27 minuten de verdiende 2-0 op, opnieuw door Danny Haksteen die een vloeiende aanval bekwaam afrondde.


Door wat slordigheden op het middenveld gaf DFC Oranje Wit de gelegenheid terug te komen tot 2-1. DFC kreeg alsnog wat kansen maar was onfortuinlijk in de afwerking.


Uiteindelijk beslisten twee door DFC als onjuist ervaren beslissingen van de scheidsrechter de wedstrijd. Eerst keurde hij een OW-doelpunt goed waaraan gevaarlijk spel vooraf zou zijn gegaan (2-2). Vier minuten voor tijd gaf de leidsman zijn fiat aan een OW-doelpunt dat riekte naar buitenspel (2-3). Bij beide treffers negeerde hij de vlagsignalen van DFC-grensrechter Jack Bakker, die zelf ook scheidsrechtert en bewezen kennis van de spelregels bezit. Maar goed, aan beide goals ging wel onnodig DFC-balverlies vooraf. Niettemin een onverdiende kater voor DFC A1. (fvd)


Uitslagen hoofdklasse A-junioren: DFC – Oranje Wit  2-3, Baronie – Papendrecht 6-2, Dubbeldam – Dongen 1-3, Longa – ’t Zand 1-3, RKDVC – NOAD 6-1, TSC – DESK 2-2.


Stand: TSC 10-26, DESK 11-26, Dongen 11-24, ’t Zand 10-19, RKDVC 11-17, Baronie 11-14, Papendrecht 11-13, Dubbeldam 11-12, Oranje Wit 10-11, NOAD 11-11, DFC 11-4, Longa 10-1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com