Nar Veure (2): Spelers DFC 1 in nieuwe Raad van Elf

26 november 2006 772x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nar Veure (2): Spelers DFC 1 in nieuwe Raad van Elf

Het motto bij DFC’s Carnavalsgilde Nar Veure is – met een knipoog naar 007 James Bond – in het nieuwe carnavalsseizoen: Nar Veure maakt het dit jaar weer lekker bondt. Zodoende kwamen er zaterdagavond op de muziek van James Bond 11 ideale schoonzonen tevoorschijn, die samen de Raad van Elf vormen. Naast een aantal vertrouwde gezichten was er ook nieuw bloed in die raad te bewonderen. Aangezien DFC tegenwoordig een zaterdagvereniging is, bleek het makkelijker om diverse spelers van het eerste elftal bereid te vinden in de raad plaats te nemen.


Prins, opper en Raad van Elf zullen zich dit seizoen op een groot aantal feesten manifesteren met als hoogtepunten het Narveure-bal op 10 februari en het Narretrappersbal in Amigo’s op 17 februari. Het bestuur van Nar Veure trots: ,,Het belooft al met al een heel mooi seizoen te worden voor onze carnavalsvereniging.”  De installatie-avond was in elk geval een groot succes mede door het optreden van de bekende Dordtse zanger Jan van Est en diverse blaaskapellen, waaronder natuurlijk de keien van DFC’s eigen Bar Gebeure.


http://www.pixum.nl/viewalbum/?id=2328302
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com