Nar Veure (1): Ronald Blokland Prins – Bert Boogert Opper

26 november 2006 2577x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nar Veure (1): Ronald Blokland Prins – Bert Boogert Opper

In de afgeladen sportzaal van DFC heeft DFC’s carnavalsgilde Nar Veure zaterdagavond zijn nieuwe prins gepresenteerd. De nieuwe prins Krommediek XVIII is niemand minder dan Ronald Blokland. Deze muzikant van hofkapel Bar Gebeure zal dit jaar samen met de nieuwe opper Bert Boogert de kar trekken. Ronald is eigenaar van een bedrijf in relatiegeschenken, beletteringen enz


Alvorens de nieuwe prins tevoorschijn werd getoverd, werd Bert Boogert  tot veler verrassing als  nieuwe opper voorgesteld. In het dagelijks leven is Bert autoverkoop-adviseur die van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken. In het verleden was hij o.m. grensrechter bij DFC 1. Hij maakt thans deel uit van de sponsorcommissie van DFC. De Hofdames zijn dit seizoen Wendy Stendert en Marjolein van Alen. BIJGAAND ENKELE FOTO’s VAN HET FEEST GEMAAKT DOOR BRAM APON


Meer foto’s en foto’s bestellen: http://www.pixum.nl/viewalbum/?id=2328302


http://www.narveure.nl
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com