Najaarsvergadering: Spelden voor prominente leden – Arie Evers keert terug

21 november 2006 732x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Najaarsvergadering: Spelden voor prominente leden – Arie Evers keert terug

Op de Najaarsvergadering van DFC is maandagavond een aantal prominente leden onderscheiden. Jack Bakker en Gerard Bos kregen beiden een speld omdat ze al 40 jaar lid zijn. Ook Loek Schlee is al vier decennia lid, maar was verhinderd zodat hij de onderscheiding later krijgt opgespeld.  Horeca-coryfee Ger Loeve (kantinezaken) ontving uit handen van DFC-voorzitter Ad van Dongen de zogeheten Speld van Verdienste.


De Najaarsvergadering werd door bijna 60 leden bezocht. Ze kregen te horen dat het ledental sinds DFC begin dit seizoen z’n zondagtak ophief en alleen nog maar op zaterdag speelt, met ongeveer 150 is gedaald tot 359. Het gebroken boekjaar 2005-2006 werd afgesloten met een klein batig saldo. Dat was in jaren niet meer gebeurd.


De bestuursleden Jacques van Dam (financiën), Ger Hüsen (vice-voorzitter) en Cees van der Sluis (technische zaken) zaten voor het laatst achter de zogeheten groene tafel. Zij blijven wel als adviseurs bij DFC betrokken. Voorzitter Ad van Dongen, die evenals de overige bestuursleden werd herkozen,  neemt voorlopig de portefeuille van penningmeester op zich totdat een opvolger voor Jacques van Dam is gevonden. Nieuw in het bestuur is Jacco van de Berg die de post Kantinezaken gaat beheren. Arie Evers (nu nog SC Reeland) keert terug op het oude nest. Hij wordt in het nieuwe seizoen technisch coördinator van DFC.
Gesloten voor reacties