Marco Franken scoort opnieuw voor DFC 1

8 november 2006 975x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Marco Franken scoort opnieuw voor DFC 1

Marco Franken heeft gisteravond opnieuw gescoord voor DFC 1. Dat gebeurde in een oefenwedstrijd tegen zondagvierdeklasser GSC. Dat duel eindigde onbeslist omdat scheidsrechter Joop Hartman er geen zin meer in had toen GSC heftig protesteerde nadat hij  DFC kort na rust een strafschop had toegewezen. Aanleiding tot de penalty was een overtreding op DFC’s snelle aanvaller James Beije.


Doordat die strafschop nooit is genomen, eindigde het duel in 1-1. Die stand was al bij rust bereikt. Nadat GSC op 0-1 was gekomen, maakte de teruggekeerde Marco Franken (foto)  de 1-1. Marco was jaren terug ook al een slagvaardige spits in DFC’s  eerste.


In de defensie van DFC acteerde gisteravond Erik Bouwens, die vorig seizoen vaste kracht was in DFC-zaterdag 1. Aanvoerder Jeroen Kleinhuis ontbrak wegens vakantie. Ook Marcel van Nes en Marco van Woerkom waren absent wegens blessures.


Aanvankelijk zou DFC oefenen tegen derdeklasser Groot-Ammers, de vroegere club van DFC-trainer Laurens Gerlich. Die ploeg haakte echter op het laatste moment af vanwege blessures en werkende spelers. GSC bleek bereid Groot-Ammers te vervangen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com