Marcel Baars wint derde ronde klaverjascompetitie DFC

14 november 2006 762x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Marcel Baars wint derde ronde klaverjascompetitie DFC

De derde ronde van de jaarlijkse Klaverjas-competitie van DFC is vrijdagavond gewonnen door Marcel Baars. Tweede werd Ton van Zon, terwijl Jan Breet op de bronzen plek eindigde. In het algemeen klassement na drie speelavonden leidt Marcel Baars voor Ton van Zon en Astrid Lucas.


De eerstvolgende speelronde is vrijdagavond 15 december. Elke avond begint om acht uur – inschrijving kan vanaf half acht.  Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro per deelnemer per speelavond. Het toernooi wordt gehouden in de DFC-kantine. Na afloop van het kaartfestijn wordt de gebruikelijke Rad-loterij gehouden, waarbij weer veel aantrekkelijke prijzen zijn te winnen.


Na vrijdag 15 december wordt er nog geklaverjast op de vrijdagen  2 februari, 2 maart en 30 maart. De finale is vrijdag 20 april.

.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com