Maitre Pierre treedt op tijdens Sinterklaasfeest DFC-jeugd

13 november 2006 534x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Maitre Pierre treedt op tijdens Sinterklaasfeest DFC-jeugd

Sinterklaas en Zwartepiet bezoeken zaterdagmiddag 2 december de allerjongste jeugd van DFC. DFC’s evenementencommissie is in overleg met de Goedheiligman druk bezig een feestelijk programma samen te stellen. Vast staat dat ook de bekende Dordtse artiest Maitre Pierre (foto) optreedt voor de Sint en de DFC-jeugd.


Maitre Pierre is onder meer de bekenste look a like van Nederland. U heeft hem regelmatig op tv kunnen bewonderen zoals bij “man bijt hond”, als kabouter Plop en in de TV show van Ivo Niehe.


Het Sinterklaas-feest belooft dus een enorm festijn te worden. Kabouters en pupillen kunnen zich – eventueel met aanhang-  nog tot 20 november voor deelname opgeven bij Gert-Jan van Es en of Eric Gijsberts.Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com