Jordy Boogert is zaterdag Pupil van de Week bij DFC – Asperen

8 november 2006 1878x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jordy Boogert is zaterdag Pupil van de Week bij DFC – Asperen

Jordy Boogert (foto)  is komende zaterdag rond de competitiewedstrijd tussen DFC en Asperen Pupil van de Week. Hij woont dan de bespreking inclusief spelerslunch vooraf bij en mag volop meedoen aan de warming-up. Ook assisteert hij de scheidsrechter bij de toss om vervolgens de symbolische aftrap te verrichten. Na afloop ontvangt Jordy  onder meer het bekende DFC-vaantje en de van de handtekeningen van de spelers voorziene wedstrijdbal.


DFC – Asperen begint zaterdag om half drie. Vanaf half een spelen de Kabouters van DFC en Oranje Wit (5-jarigen) een voorwedstrijd. Zaterdag wordt in de DFC-accommodatie ook een grote Rommelmarkt gehouden, om vijf uur gevolgd door een discoshow.




Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com