Johan van der Hoek en Pleun van Gelderen sr. in De Stem v/h Weekend

10 november 2006 694x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Johan van der Hoek en Pleun van Gelderen sr. in De Stem v/h Weekend

DFC is weer goed vertegenwoordigd in het huis-aan-huis-blad DeStem van het Weekend van vrijdag. Het blad heeft onder meer een uitgebreid interview met Johan van der Hoek, die bij DFC de B1-jeugd traint en coacht.  Ook besteedt het blad aandacht aan de terugkeer van het vermaarde DFC Torentje dankzij Pleun van Gelderen sr.


Het interview met Johan van der Hoek (foto) handelt voornamelijk over diens zaalvoetbalactiviteiten (futsal).  Johan is namelijk ook coach van het Eindhovense EFV Cibatax, dat momenteel bovenaan staat in de landelijke eredivisie. Johan is oud-speler van DFC, Emma en FC Dordrecht en was indertijd ook actief bij de roemruchte  Dordtse zaalvoetbalclub Ceverbo. Hij betreurt het in het interview dat het Dordtse futsal geconcentreerd is in de zg. Reeland-hal op het Sportpark-Reeweg. ,,Buiten Dordrecht noemen ze die hal Alcatraz, het lijkt wel een gevangenis”.


Ook in De Stem van het Weekend aandacht voor de terugkeer van het DFC Torentje dankzij de clubliefde van seniorlid Pleun van Gelderen sr. (zie foto) en een oproep (foto) vandaag de DFC Rommelmarkt te bezoeken.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com