Herstelde Hans Raaymakers traint de A1-jeugd weer

24 november 2006 718x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Herstelde Hans Raaymakers traint de A1-jeugd weer

Hans Raaymakers (foto), de trainer van DFC’s A1-jeugd,  is weer in functie. Afgelopen woensdag stond hij weer voor de groep. Hans, die vorige maand geconfronteerd werd met hartproblemen, heeft daartoe fiat gekregen van zijn cardioloog.


Het jeugdbestuur van DFC is zeer verheugd dat Hans weer gezond en wel voor de groep staat en wenst hem veel succes verder. ,,De leiders Rens Vuik en Gerrit Kamp, die tijdens Hans’ afwezigheid de training en begeleiding van A1 hebben waargenomen, verdienen een groot compliment. Hulde mannen“, aldus het jeugdbestuur in een verklaring.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com