Drechtstreek – DFC (1): DFC pakt derde seizoenzege en stijgt naar achtste plek

18 november 2006 2164x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Drechtstreek – DFC (1): DFC pakt derde seizoenzege en stijgt naar achtste plek

DFC pakte vanmiddag in Papendrecht zijn derde seizoenzege. Drechtstreek werd met 1-2  verslagen na een 0-0 ruststand. De invallers Sadik Karasahin en Emre Kaya zorgden voor de DFC-productie, zodat trainer Laurens Gerlich na afloop mocht spreken van gouden wissels.


Voor rust was het DFC-spel redelijk goed verzorgd, maar bleven de kansen onbenut. Nog voor rust verving Sadik Karasahin spits Marco Franken. Een kwartier na rust loste Emre Kaya rechtsback Mark Jongeneel af. Drechtstreek kwam na rust verrassend op voorsprong (1-0), maar DFC toonde veerkracht en geloof in eigen kunnen. Dat resulteerde in de gelijkmaker van Sadik Karasahin na een fraaie voorzet van Dennis Raaymakers.  Met een schitterend afstandsschot zorgde Emre Kaya voor de uiteindelijk winnende 1-2. Emre vierde de goal in zijn eentje maar de teamvreugde was er niet minder door.


De leiding van de DFC-defensie was deze keer in handen van Marcel van Nes. Jeroen Kleinhuis speelde linksachter. Door de zege klom DFC naar een gedeelte achtste plek en staat het hoog in de tweede periodestand.


Basis DFC: Michael Peters; Mark Jongeneel, Marcel van Nes, Marco van Woerkom, Jeroen Kleinhuis; Merijn van Groesen, Erik Bouwens, Robin Ramesar; Dennis Raaymakers, Marco Franken, James Beije.


Wissels: Emre Kaya, Sadik Karasahin, Stefan van Beusekom en Danny Peters.


DE WEDSTRIJD IN BEELD: FOTOREPORTAGE VAN BAAS RAM


 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com