DFC-pupillen zagen Nederland in de ArenA gelijkspelen tegen Engeland

16 november 2006 1131x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-pupillen zagen Nederland in de ArenA gelijkspelen tegen Engeland

De DFC-pupillen die vorig jaar het E2-team vormden en nu grotendeels als E1 aan de competitie deelnemen, hebben gisteravond in de Amsterdamse ArenA de interland Nederland – Engeland bijgewoond.

De reis per luxe touringcar van het bedrijf EGAO én het  wedstrijdbezoek hadden ze te danken aan de speciale Frisdrank-wedstrijd die DFC vorig seizoen organiseerde. Jeugdleden moesten zo veel mogelijk speciale blikjes sportdrank aan de man brengen. De blikjes waren voorzien van het DFC-logo. De opbrengst was bestemd voor de evenementenkas van DFC.


Het jeugdteam dat de meeste blikjes had verkocht, mocht gisteravond zijn prijs ‘in ontvangst’ nemen: een plek in de ArenA bij de interland tussen Nederland en Engeland. Pupillen en begeleiders vertrokken gistermiddag vanaf het DFC-complex met een luxewagen van het busbedrijf EGAO. Chauffeur was niemand minder dan Piet van Hoornaar, de man die enkele decennia de spelersbus van DFC 1 naar uitwedstrijden reed.


Voordat de ArenA werd betreden, kregen de pupillen een Mac-menu in de MacDonald’s-vestiging bij de ArenA. De wedstrijd eindigde overigens onbeslist (1-1). Het DFC-gezelschap had plekken gekregen op de Noord-tribune achter het doel waar ook uitgerekend de doelpunten vielen (voor rust 0-1 Rooney, vlak voor tijd 1-1 Rafael van der Vaart). Voor pupil Jake van Dam een uitstekende uitslag, want zijn vader is Nederlander en zijn moeder komt uit Engeland. Geen moeilujke discussies thuis dus.


De gelukkige DFC-pupillen waren: Tim Huijbens, Mounaim Haddad, Jordy van Wijngaarden, Jake van Dam, Benyamin Amraoui, Dennis de Vos, Danny Jongeneel, Giovanni Robbemond  en Firkan Kurtoglu.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com