DFC-pupillen vanavond naar Nederland – Engeland

14 november 2006 584x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-pupillen vanavond naar Nederland – Engeland

De interland tussen Nederland en Engeland vanavond in de Amsterdamse ArenA, wordt bijgewoond door een groot aantal pupillen van DFC. Reis en wedstrijdbezoek hebben ze te danken aan de speciale Frisdrank-wedstrijd die DFC vorig seizoen organiseerde. Jeugdleden moesten zo veel mogelijk speciale blikjes sportdrank aan de man brengen. De blikjes waren voorzien van het DFC-logo. De opbrengst was bestemd voor de evenementenkas van DFC.


Jeugdleden die de meeste blikjes ‘DFC fris’ verkochten, kwamen in aanmerking voor een bezoek aan bijzondere voetbalwedstrijden. Zo mochten de individuele winnaars onder meer naar een WK-wedstrijd in Leipzig en naar de Spaanse derby tussen Barcelona en Espanyol in Camp Nou.


Het jeugdteam dat de meeste blikjes verkocht, zou een Engelse wedstrijd mogen bijwonen. Dat werd uiteindelijk een aangekleed bezoek aan de interland tussen Nederland en Engeland. De teamprijs werd overigens gewonnen door de jongens die vorig seizoen onder de vlag van DFC E2 speelden. Zij vertrekken vanmiddag vier uur vanaf het DFC-complex per speciale EGAO-bus naar Amsterdam.  Onderweg zullen de magen van de pupillen stevig worden gevuld, zo heeft de organisatie beloofd.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com