DFC B1 ziet uitduel in Prinsenbeek afgelast, maar blijft derde

11 november 2006 605x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC B1 ziet uitduel in Prinsenbeek afgelast, maar blijft derde

DFC B1 kwam vandaag niet in actie. De nummer 3 op de ranglijst zag de uitwedstrijd bij Beek Vooruit A1 in Prinsenbeek afgelast vanwege de vele regen van afgelopen nacht. DFC  bleef niettemin op de derde plek staan. De ploeg van trainer Johan van der Hoek loopt door de afgelasting twee wedstrijden achter op het competitieschema. Op de openingsdag ging de uitwedstrijd bij koploper Kloetinge niet door.


Kloetinge kwam gisteren wel in actie en toonde nauwelijks clementie met gast Wieldrecht B1 (7-2). Roosendaal drukte HVV vaster op de laatste plek via een benauwde 4-3 zege. Alle overige duels werden afgelast.


Stand hoofdklasse B-junioren: Kloetinge 9-22, Papendrecht 9-19, DFC 8-17, Roosendaal 10-17, Pelikaan 9-16,  Terneuzen 9-13, Virtus 9-11, Dauwendaele 9-10, Wieldrecht 9-9, Zeelandia Middelburg 9-8, Beek Vooruit 8-7, HVV 10-4.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com