DFC B1 vloert koploper Papendrecht verdiend met 3-2

4 november 2006 685x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC B1 vloert koploper Papendrecht verdiend met 3-2

DFC B1 verrichtte vanmiddag een uitstekende prestatie door koploper Papendrecht B1 verdiend te kloppen met 3-2. Bij rust was de stand nog 1-1. DFC speelde sterk en overtuigd van de eigen kwaliteiten. Papendrecht liep steeds een slag achter op DFC en streed zodoende op den duur voornamelijk tegen zichzelf.


DFC kwam na 20 minuten op 1-0 door een mooie goal van Lutfullah Kilic. Tien minuten later kreeg Papendrecht voor het eerst in het duel de ruimte en dat betekende prompt 1-1. Na de hervatting liet DFC Papendrecht komen en creëerde het zichzelf zodoende de nodige ruimte voor zijn snelle spitsen. Na acht minuten leverde dat al de 2-1 op via Ibrahim Karasahin die na een solo-actie zag hoe de Papendrecht-verdediging de kluts kwijt raakte.


Mede dankzij enkele knappe reddingen van DFC-keeper Koen van Torenburg bleef de 2-1 gehandhaafd en kon DFC in de rommelige slotfase zelfs uitlopen naar 3-1 via opnieuw Ibrahim. Papendrecht bleef volharden in simpele aanvalspogingen waardoor DFC kansen kreeg verder uit te lopen. In de allerlaatste minuut werd het nog 3-2.


Uitslagen: DFC B1 – Papendrecht B1 3-2, FC Dauwendaele – Beek Vooruit 1-3, Kloetinge – Virtus 1-0, Zeelandia Middelburg – Roosendaal 4-4, Terneuzen – Wieldrecht 1-0, HVV – Pelikaan 2-1.


Stand: Koetinge 8-19, Papendrecht 9-19, DFC 8-17, Pelikaan 9-16, Roosendaal 9-14, Terneuzen 9-13, Virtus 9-11, Dauwendaele 9-10, Wieldrecht 8-9, Zeelandia Mburg 9-8, Beek Vooruit 8-7, HVV 9-4.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com