DFC B1 bereikt via VVGZ tweede ronde bekertoernooi KNVB

25 november 2006 697x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC B1 bereikt via VVGZ tweede ronde bekertoernooi KNVB

DFC B1 bereikte vanmiddag de tweede officiële ronde van de strijd om de KNVB-beker. Door concurrent VVGZ B1 met 2-0 te kloppen, werd DFC winnaar van de groepsvoorronde. Eerder had DFC Hardinxveld verslagen. Ook VVGZ was te sterk geweest voor Hardinxveld. Aangezien het doelsaldo beter was dan dat van DFC had VVGZ aan een gelijkspel voldoende om zich te kwalificeren voor de volgende ronde.


DFC kwam al vrij snel op voorsprong via Davey van der Hoek. Het wist die voorsprong moeiteloos vast te houden in een overigens niet bar sterke wedstrijd. In de slotfase moest VVGZ risico nemen. Volkan Mavili profiteerde daarvan door uit een counter 2-0 aan te tekenen. De tegenstander van DFC B1 in de volgende ronde is nog niet bekend. Er moet nog worden geloot.


Eindstand bekerpoule: 1 DFC 2-6, 2 VVGZ 2-3 en 3 Hardinxveld 2-0.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com