DFC – Asperen (5): Kabouters weten wat scoren is!

11 november 2006 626x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – Asperen (5): Kabouters weten wat scoren is!

De DFC-kabouters (5-jarigen) speelden vandaag een voorwedstrijd bij DFC – Asperen. ‘Tegenstanders’ waren hun collegaatjes van Oranje Wit.  Hoewel de op de bijvelden geplande wedstrijden niet doorgingen vanwege de hevige regenval van afgelopen nacht, bleek DFC’s hoofdveld goed bespeelbaar. Daardoor kon ook het kabouterduel tot tevredenheid van de spelertjes en hun familie, doorgang vinden. DFC won het duel met maar liefst 15-3.


De Kaboutergroep van DFC telt inmiddels meer dan 40 ‘kleintjes’. Elke zaterdagmorgen zijn ze trainend en spelend actief op het DFC-complex. Onlangs werd ook een vaardigheidswedstrijd voor de kabouters gehouden.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com