DFC – Asperen (4): Bloemen voor multi-invaller Joop Dingemans

11 november 2006 810x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – Asperen (4): Bloemen voor multi-invaller Joop Dingemans

Na afloop van DFC – Asperen kreeg Joop Dingemans in de bestuurskamer van DFC een fraai boeket uit handen van de DFC-teamleiders Cees van Woerkom en Ton Lucas. De afgelopen weken was Joop, eerder dit jaar onderscheiden met de Zilveren DFC-speld, ‘multi-invaller’ bij DFC’s eerste. Hij verving onder meer verzorger Hans van den Berg die enkele weken vakantie vierde in Vietnam.  Ook nam hij vorige week de honneurs waar als grensrechter van DFC 1.


In de kantine was er na afloop ook nog een discoshow. Niet voor Joop, maar als afsluiting van de Rommelmarkt die ook vandaag bij DFC werd gehouden. Dit evenement trok een ongekende belangstelling en zal zeker worden herhaald, aldus de organisatie.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com