DFC – Asperen (3): Jordy een middag in het brandpunt van de belangstelling

11 november 2006 644x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – Asperen (3): Jordy een middag in het brandpunt van de belangstelling

Jordy Boogert was bij DFC – Asperen vanmiddag de Pupil van de Week.  Hij mocht daarom  present zijn  bij de bespreking inclusief lunch vooraf en deed verder volop mee aan de warming-up. Jordy assisteerde de scheidsrechter ook bij de toss om vervolgens de symbolische aftrap te verrichten. Vanuit de DFC-dug-out zag Jordy zijn DFC helaas nipt verliezen met 0-1.


Na afloop ontving hij in de bestuurskamer het bekende DFC-vaantje en de van de handtekeningen van de spelers voorziene wedstrijdbal. Hij kreeg ze uit handen van DFC-middenvelder Merijn van Groesen. Na afloop liet een glunderende Jordy, die eerder dit jaar een wedstrijd van FC Barcelona bezocht als winnaar van de zg. Sportdrank-wedstrijd van DFC,  zijn ouders en broertje delen in het heerlijke gevoel dat hij deze middag in het brandpunt van de belangstelling stond.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com