DFC A1 ziet in laatste minuut eerste zege aan zich voorbijgaan: 4-4

4 november 2006 666x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1 ziet in laatste minuut eerste zege aan zich voorbijgaan: 4-4

DFC A1 liet vanmiddag thuis tegen NOAD A1 zien dat het ten onrechte in de gevarenzone vertoeft. Pech en een gelijkmaker van NOAD-zijde in de allerlaatste minuut van de blessuretijd zorgden er voor dat DFC net verstoken bleef van zijn eerste seizoenzege: 4-4.


Zich presenterend als een collectief met zelfvertrouwen speelde DFC de gasten uit Tilburg voor rust van de mat.  Frederik Mastenbroek  (25ste minuut), Marvin Hooplot (30ste) en Sabit Kayhan (35ste minuut – schitterende vrije trap) zorgden voor een terechte 3-0 voorsprong bij rust. Thomas van Brakel had bijna voor 4-0 gezorgd maar zijn inzet belandde tegen de lat.


In de eerste minuut na rust kwam NOAD terug (3-1),  maar ook daarna kreeg DFC de beste kansen via zijn spitsen Marvin Hooplot en Ebu Ozturk. Ze ontbeerden net een paar centimeters geluk. Door een rode kaart moest DFC na een kwartier met tien man verder. NOAD profiteerde prompt (3-3).  Toen ook een NOAD-speler rood kreeg, waren beide ploegen weer op gelijke sterkte en durfde DFC opnieuw aanvalsacties te ondernemen. Invaller Jamal Arkema zorgde kort voor tijd na een karakter-assist van Ernst de Pee fraai voor 4-3. DFC kreeg ruimte om de voorsprong uit te breiden maar liet de kansen onbenut. In blessuretijd kwam NOAD via een kopbal alsnog langszij: 4-4. Jammer, want qua spel en inzet had DFC de zege verdiend.


Uitslagen hoofdklasse A1: DFC – NOAD 4-4, Papendrecht – DESK 0-2, Baronie – ’t Zand 5-0, Dubbeldam – RKDVC 0-2, TSC – Oranje Wit 2-1, Longa – Dongen 1-2.


Stand: TSC 9-25, DESK 9-22, Dongen 9-20, Zand 9-16, RKDVC 9-14, NOAD en Baronie 9-11, Papendrecht 9-10, Dubbeldam 9-9, Oranje Wit 9-8, DFC 9-3, Longa 9-1.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com