DFC A1 verliest laatste bekerduel bij groepswinnaar EBOH (5-2)

25 november 2006 706x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1 verliest laatste bekerduel bij groepswinnaar EBOH (5-2)

DFC A1, dat al was uitgeschakeld voor de eerste plaats in de bekergroep, verloor vanmiddag met 5-2 bij EBOH A1. Door die zege werd EBOH op doelsaldo groepswinnaar en plaatste het zich voor de tweede ronde. Bij rust stond DFC al met 3-1 achter. De roodwitte goals werden gemaakt door Frederik Mastenbroek en Marvin Hooplot (foto).


Bij DFC stond Melvin Jongeneel opnieuw onder de lat. Hij verving de geblesseerde Edwin Sieben die morgen jarig is. Hij wordt dan 18. Eerder speelde DFC met 3-3 gelijk bij De Zwerver A1 en verloor het thuis van Pelikaan met 0-5.  Eindstand in de groep: 1 EBOH 3-6, 2 Pelikaan 3-6, 3 De Zwerver 3-4, 4 DFC 3-1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com