DFC 1 doet goede zaken met winst bij hekkensluiter Noordeloos: 1-3

4 november 2006 670x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 doet goede zaken met winst bij hekkensluiter Noordeloos: 1-3

DFC 1 deed vanmiddag goede zaken door bij hekkensluiter Noordeloos met 1-3 te winnen. Het was DFC’s eerste uitoverwinning van dit seizoen. De ploeg heeft nu weer redelijke aansluiting met de middenmoot.

De eerste helft was ronduit slecht van weerszijden. Na een harde evaluatie in de pauze kwam DFC na de hervatting met de juiste motivatie binnen de lijnen. Vooral van invaller James Beije, vorige week al goed voor twee goals, ging de nodige dreiging uit. Hij zorgde ook voor de 0-1. Dat Noordeloos enkele minuten later langszij kwam, had deze keer geen nadelige invloed op de mentaliteit van DFC. De ploeg bleef strijden voor de volle winst en kwam dankzij een even mooi als verrassend hakballetje van Mark Jongeneel (foto) opnieuw op voorsprong (1-2).


Invaller-spits Marco Franken zorgde uiteindelijk uit een vrije trap voor de 1-3 eindstand. Marco Franken was enkele jaren geleden al een gevaarlijke spits in  DFC 1. Met zijn terugkeer in de roodwitte hoofdbrigade heeft DFC’s aanvalslinie in elk geval meer routine gekregen. De ervaren en geslepen rot Marco is ook actief als scheidsrechter in het zondagvoetbal.Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com