Afzwaaiende Cees ontdekt DFC-spandoek in het Engelse supportersvak…

16 november 2006 2506x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Afzwaaiende Cees ontdekt DFC-spandoek in het Engelse supportersvak…

Voor DFC-bestuurslid Cees van der Sluis kende het bezoek met de pupillen aan de ArenA ook een sentimenteel kantje. Na jaren stopt Cees per komende ledenvergadering met bestuurswerk.  Hij had dat enkele maanden geleden al aangekondigd. Als eerste blijk van waardering voor zijn inzet, bood het bestuur hem aan met de pupillen Nederland – Engeland bij te wonen. Cees vond dat prachtig en kon ook niet nalaten de reis naar de ArenA mede te organiseren.


In het stadion zelf bewees hij opnieuw zaken scherp te kunnen zien. Tussen de vele spandoeken die de Engelse supporters hadden meegenomen en opgehangen, ontwaarde hij ook een dundoek met de naam DFC. Maar dat stond, zo bleek bij nadere inspectie voor Darlington FC, een club uit een van de lagere divisies in Engeland. Overigens niks mis om dat af te korten naar DFC. Wellicht ook eens stimulans om FC Dordrecht om te dopen tot Dordrecht FC. Is het net als vroeger weer gewoon DFC! Iedereen tevreden – of niet soms?


De DFC-pupillen mochten overigens geen toeters en frisdrank meenemen naar de tribune. Die spullen moesten ze afgeven bij de ingang. In ruil ontvingen ze een bonnetje, waarmee ze na afloop hun bezit konden ophalen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com