Programma en uitslagen

Jo18 begint de oefen campagne met winst24 augustus 2019
Geen reacties »

24 augustus 2019  Oefenwedstrijd DFC 18/1 – SCO 19/2 Na 2 weken trainen dan eindelijk het eerste potje van het nieuwe seizoen . Op deze warme zaterdag hadden we er 14 van de groep van 24 , ja u leest … Lees verder »

Oktoberfest : 12 okt23 augustus 2019
Geen reacties »

12 oktober gaan we weer los :  die große  DFC Oktober fest ist zurück ! Elk jaar is het weer een gigantisch feest en ook dit jaar gaat het zeker weer gezellig worden , want Hollands Welvaren gaat daar zeker … Lees verder »

DFC Zomer Familie Feest23 augustus 2019
Geen reacties »

We zijn nog maar net begonnen ,of het eerste feest staat alweer op de agenda : DFC Zomer Familie Feest op 22 september. Een feest met gezelligheid , dans , muziek , eten en voor de kinderen een springkussen. Noteer … Lees verder »

Drukkerij Jonkheer realiseert Wall of Fame21 augustus 2019
Geen reacties »

De herinnerings foto van Jan Klijnjan , die hij afgelopen zaterdag ontving , is geplaatst op de Wall of fame in de kantine. Bij de uitvergrote foto van het duel DFC – Baronie uit 1954, de wedstrijd die promotie naar de … Lees verder »

De jeugd is weer begonnen20 augustus 2019
1 reactie »

Nadat verleden week de oudste jeugd de eerste meters hebben gemaakt , is gisteren ook de jongste jeugd weer begonnen. Een grote groep gekwalificeerde trainers staan elke dinsdag en donderdag weer klaar voor de jeugd , om hen de kneepjes … Lees verder »

Oud-international Jan Klijnjan (74) voor altijd in clubhistorie DFC19 augustus 2019
Geen reacties »

bron : AD de Dordtenaar  Jan Klijnjan, de beste voetballer van DFC van de afgelopen halve eeuw, leeft voort in de historie van de Dordtse club. De elfvoudig international (74) heeft sinds zaterdag met een herinneringsfoto definitief zijn plek ingenomen … Lees verder »

DFC4 speelt oefenwedstrijd17 augustus 2019
Geen reacties »

Op donderdagavond 22 augustus zullen de mannen van DFC4 (res. 4e klasse) een oefenwedstrijd afwerken tegen Oranje Wit 4 die uit komt in de res. 3e klasse. Deze wedstrijd zal gespeelt worden op het complex van DFC en de aftrap is … Lees verder »

Gedenktegel Paul Pluijmert14 augustus 2019
1 reactie »

        Zondagmorgen 11 augustus hebben wij de gedenktegel van Paul in Breda gelegd in het bijzijn van familie, collega’s en vrienden van Paul, waarvan er diverse in het 1e en 2e spelen. Ook waren Danny de trainer en Anne de … Lees verder »

Steun Willem voor het goede doel !!14 augustus 2019
Geen reacties »

Willem Smitsman is bekend met een doel , hij traint al jaren de jeugd doelmannen. Maar Willem zet zich ook in voor het goede doel : SWIM TO FIGHT CANCER !! 31 aug zal Willem , met vele anderen , … Lees verder »

Jumbo kassabon actie 2e kwartaal12 augustus 2019
Geen reacties »

Over het tweede kwartaal van dit jaar is voor E. 36.000,00 aan kassabonnen opgehaald door onze trouwe DFCers bij Jumbo Supermarkt W.C.Sterrenburg, hetgene betekent dat onze penningmeester over dit kwartaal E. 180,00 heeft ontvangen.   Het eerste kwartaal van dit … Lees verder »