Programma en uitslagen

Man of the Match: Daniel Jansen15 december 2018
Geen reacties »

Elke thuiswedstrijd van DFC 1 word er een man of the match gekozen. Een aantal sponsoren zorgen er voor dat de gekozen man of the match niet met lege handen komt te staan. De man of the match tegen WHS … Lees verder »

DFC gaat met goed gevoel de winterstop in.15 december 2018
Geen reacties »

DFC moest vandaag de zeperd van verleden week wegspoelen in de thuis wedstrijd tegen WHS. Dit lukte door een 2-0 overwinning. De eerste helft was er eentje in de categorie , de kou heeft vat op alle spelers op het … Lees verder »

JO8-1 ongeslagen kampioen15 december 2018
Geen reacties »

Het feest stond al gepland voor verleden week , maar toen gooide de regen roet in het eten. Dus vandaag was alles weer gereed gezet : de JO8-1 speelden hun kampioenswedstrijd tegen Peursum. Iedereen was ruim op tijd aanwezig op … Lees verder »

Uitslag kerst loterij13 december 2018
Geen reacties »

Lees verder »

Selectie bedankt vv Wieldrecht selectie11 december 2018
Geen reacties »

    Hierbij willen wij namens DFC 1 de selectie van vv Wieldrecht bedanken voor de zeer respectvolle attentie die wij voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag mochten ontvangen. Klasse en wordt zeer gewaardeerd Lees verder »

Balsponsor DFC-WHS : Metaalhandel Kirchyunger11 december 2018
Geen reacties »

De balsponsor deze zaterdag bij DFC – WHS is : Metaalhandel Kirchyunger Metaalhandel Kirchyünger handelt in oude ijzer en metalen (ferro en non-ferro) bruikbaar en sloopwerken. Aan het plaatsen van een bak/container zijn geen kosten verbonden. voor meer info : … Lees verder »

Trekking kerstloterij as donderdag10 december 2018
Geen reacties »

Donderdag zal in de kantine de trekking zijn van de kerstloterij.  De uitslag en dagen met tijdstip waarop de prijzen zijn af te halen, zullen donderdag later op de avond op de website staan.&nbsp Lees verder »

Kantine/keuken dienst voor DFC49 december 2018
Geen reacties »

Donderdag 13 dec a.s. hebben de Surifriends wederom keuken/kantine dienst. Zoals gewoonlijk zullen er dan ook weer heerlijk broodjes verkrijgbaar zijn. Op het menu staan broodjes kipkerrie en broodjes bakkeljouw. Tot Donderdag in de kantine !   &nbsp Lees verder »

JAARAFSLUITING met o.a. KOPPEL-KLAVERJASSEN9 december 2018
Geen reacties »

Ondanks dat 2018 een zeer bewogen jaar voor onze vereniging is geweest, zijn wij toch van mening deze inmiddels vermaarde jaar-afsluiting te organiseren. Wanneer: VRIJDAG, 28 december 2018 De kantine is vanaf 13:30 uur geopend. Einde ???? De toegang is … Lees verder »

Jo17 stelt 3e plek zeker9 december 2018
Geen reacties »

8-12-2018 Peursum 17/1 – DFC 17/1 Inzet : het veiligstellen van de 3de plaats in deze competitie , een plek waar we verdienen om te staan ! De eerste helft : Op voorhand wisten we dat het een moeilijke pot … Lees verder »