Programma en uitslagen

Loop je mee met DFC ??20 februari 2019
Geen reacties »

We doen weer mee met DFC , de avond4daagse !! Na 2 jaar afwezigheid zijn we weer van de partij , gezellig met je DFC vrienden en vriendinnen 4 dagen lachen ,gieren en lopen. Daar moet je gewoon bij zijn … Lees verder »

balsponsor DFC-Prinsenland : Teun Schoemaker.20 februari 2019
Geen reacties »

De balsponsor bij de wedstrijd DFC-Prinsenland is Teun Schoemaker. Teun Schoemaker uit Dinteloord is valkenier en specialist in het bestrijden van  vogel- en konijnenplagen dmv het gebruik van zijn jachtvogels Lees verder »

DFC 1 gaat druk zetten op de koploper20 februari 2019
Geen reacties »

Na de winst van de 2e periode titel afgelopen zaterdag , is de honger nog niet gestild. Zaterdag aan de Reeweg Oost de kraker tussen de nummer 2 DFC en nummer 1 Prinsenland. Bij winst zal de ploeg van trainer … Lees verder »

Carnavalsweekend bij DFC20 februari 2019
Geen reacties »

      Aanstaand weekend houdt Nar Veure zijn traditionele carnavalsweekend bij de voetbalclub DFC. Zaterdag 23 februari is de zaal weer omgetoverd tot de Nar Veure Burcht, de plaats voor plezier waar het American Style bal zal worden gehouden … Lees verder »

Winst voor JO1718 februari 2019
Geen reacties »

16-2-2019 DFC 17/1 – Streefkerk 17/1 Nadat vorige week de eerste competitiewedstrijd op het allerlaatste moment werd gecanceld ( lekkende vrachtwagen , Alblasserdam ) konden we vandaag eindelijk voor het ‘ echie ‘ de wei in . De tegenstander is … Lees verder »

DFC laat Paul postuum delen in sportief succes17 februari 2019
Geen reacties »

Bron : Fred van Dongen. Een delegatie van voetbalclub DFC legde zondagmorgen op begraafplaats De Essenhof in Dordrecht een bloemstuk in de clubkleuren rood en wit op het graf van oud-eerste-elftal-speler Paul Pluijmert. De club wilde de binnen de club … Lees verder »

JO8-2 doet mee aan nationale vliegtuig spot dag17 februari 2019
Geen reacties »

Zaterdag 16 februari was de nationale vliegtuig spot dag ,een groot evenement in Nederland. DFC JO8-2 had zich massaal aangemeld hieraan mee te doen. En wat een succes was het : 2 luchtballonen , 1 straaljager , 14 x Boeing … Lees verder »

JO8-1 blijft ook winnen in de 1e klasse17 februari 2019
Geen reacties »

JO8-1 is na de winterstop hoger ingedeeld , want ze werden met gemak kampioen. Ze mogen het nu proberen in de 1e klasse. Meer tegenstand en zwaardere wedstrijden. Maar ook hier blijven ze gewoon winnen. Verleden week al met 4-3 … Lees verder »

Deze is voor Paul !!!16 februari 2019
Geen reacties »

De winst van de periode titel is niet alleen vreugde , maar ook een moment van bezinning. De periode titel  was vooraf al gespreksstof binnen de selectie. Dit mocht niet fout gaan , we gaan er vol voor , deze … Lees verder »

DFC pakt periode titel16 februari 2019
Geen reacties »

De opdracht vandaag was helder en simpel , bij winst is DFC periode kampioen. Op basis van de ranglijst en historie dit seizoen een niet te moeilijke opgave , maar Dubbeldam heeft iets recht te zetten en was van plan … Lees verder »