Programma en uitslagen

DFC 4 (Surifriends)zoekt nieuwe wereldspelers.17 juni 2019
Geen reacties »

Het seizoen zit erop en we zijn nu al bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. DFC4 uitkomend in de reserve 4e klasse is voor komend seizoen opzoek naar 2 nieuwe verdedigende spelers. DFC4 Een team met spelers tussen … Lees verder »

JO8-2 on tour, JE HOEF NIET TE WINNEN OM EEN WINNAAR TE ZIJN !!!16 juni 2019
Geen reacties »

Elk jaar na de competitie gaan we op toernooi , zoals ook dit jaar. De JO8-2 gaat ” on tour “ We hadden dit jaar zelfs 3 toernooien , 2 x uit en 1 x thuis. We begonnen onze world … Lees verder »

De mensen achter het toernooi en foodcourt16 juni 2019
Geen reacties »

Een toernooi kan alleen slagen als er een goede organisatie achter staat , en als er vrijwilligers zijn die helpen. Niet alleen het voetbal gedeelte is belangrijk , maar ook het inmiddels beroemde foodcourt. Afgelopen zaterdag kreeg de organisatie weer … Lees verder »

Zaterdag ochtend en middag , een drukte van jewelste op de velden.16 juni 2019
Geen reacties »

Aan het begin van de ochtend zag het qua weer er somber uit , het water kwam met bakken uit de hemel en de velden waren goed nat. Er werd goed gekeken naar de weersvoorspellingen , het zo om 9 … Lees verder »

De vrijdagavond , een terugblik16 juni 2019
Geen reacties »

Na maanden voorbereiden was het dan eindelijk zover ,de start van het DFC ABC-den Hartog 2019 ging van start. Alles was in gereedheid , het weer was zonnig , het complex liep vol met spelers en toeschouwers . Het foodcourt … Lees verder »

Algemene Ledenvergadering 24 juni 2019.16 juni 2019
Geen reacties »

Het bestuur van DFC nodigt zijn leden uit , om deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering  op 24 juni 2019. Let op :  Aanvang 20.00 uur   Agenda punten :  1. Opening 2. Notulen vorige vergadering d.d. 3 december 2018 3. … Lees verder »

Daniel Jansen ontvangt Paul Pluijmert Bokaal13 juni 2019
Geen reacties »

  De selectie van DFC beleefde vandaag hun laatste training voor het zomer reces. Traditioneel word door de technische staf ook de speler van het seizoen benoemd. In samenspraak met de familie Pluijmert , is besloten vanaf heden de speler … Lees verder »

Sponsors sieren het foodcourt13 juni 2019
Geen reacties »

Het beroemde foodcourt is niet alleen om te genieten van al het lekkers , maar ook compleet afgeschermd , zodat de kinderen het terrein niet ongezien kunnen verlaten. Wel zo veilig idee als zij op het springkussen zitten. Dit word … Lees verder »

Opbouwen foodcourt begonnen13 juni 2019
Geen reacties »

Vandaag is begonnen met het opbouwen van het foodcourt en de entree van het complex.  Nog een paar uur en we gaan beginnen, het DFC ABC-den Hartog jeugdtoernooi 2019.  &nbsp Lees verder »

aanvangstijden toernooi13 juni 2019
Geen reacties »

Bij deze de aanvangtijden van het toernooi , de specifieke tijden van de poule wedstrijden per team zullen bij DFC op meerdere plaatsen kenbaar gemaakt worden. Vrijdag avond : JO14  , aanvang 1e wedstrijden  19.00 uur , prijs uitreiking 22.00 … Lees verder »