Programma en uitslagen

Selian Roofings sponsor paaskamp26 januari 2020
Geen reacties »

Ook Selian Roofings steunt het DFC Paaskamp. Selian Roofings is de specialist in dordrecht en omstreken voor uw dakbedekking en onderhoud. Voor Willem Smitsman is geen klus te gek , hij weet als geen ander hoe hij uw dak bedek … Lees verder »

DFC boekt verdiende overwinning25 januari 2020
Geen reacties »

De 1e competitie wedstrijd van 2020 was gelijk een succes voor de ploeg van trainer Danny Slegers, die in de winterstop zijn contract verlengde bij DFC. Uit bij VVOR werd terecht met 1-3 gewonnen. VVOR stond in punten ruim voor … Lees verder »

DFC selectie allereerste gouden TEAM sponsor ooit!24 januari 2020
Geen reacties »

Op de dag dat we de TEAM sponsoring aanbieden , is het eerste gouden TEAM pakket al een feit ,dat is snel. De selectie van DFC 1 en DFC 2 plus begeleiding nemen al een GOUDEN TEAM PAKKET !!!! Dat … Lees verder »

Loes de Pee Winnaar 5e Klaverjasronde.24 januari 2020
Geen reacties »

Loes de Pee is vrijdag, 17 januari er in geslaagd de eerste klaverjas wedstrijd van 2020 op haar naam te schrijven. In verband met diverse afschrijvingen konden wij deze avond met 28 personen van start gaan. De sfeer was weer … Lees verder »

Senioren teams van DFC doe mee , en sponsor het paaskamp van DFC !!24 januari 2020
Geen reacties »

De jeugd heeft de toekomst , en de senioren teams kunnen hierbij helpen. Het paaskamp van DFC is het evenement van het jaar voor de jeugd. 4 dagen lol en plezier met DFC-ers onder elkaar. Vandaar dat we als paaskamp … Lees verder »

Sinterklaas draagt paaskamp warm hart toe.24 januari 2020
Geen reacties »

De Sint is ook een echte paaskamp vriend , en heeft onlangs met de huisbezoeken wat geld verdiend. Dus hebben de Sint en zijn Pieten een goed idee, laten we het geld doneren aan het paaskamp van DFC. Want dat … Lees verder »

Leon vd Sluijs verlengt contract23 januari 2020
Geen reacties »

Het bestuur van DFC heeft , ism de TC Senioren , besloten het contract met trainer Leon vd Sluijs te verlengen. De trainer van de 2e selectie , en tevens rechterhand van Danny Slegers ,  boekt goede resultaten met zijn … Lees verder »

BVG blijft het paaskamp sponsoren.23 januari 2020
Geen reacties »

Een nieuwe eigenaar , maar wel eentje die het paaskamp blijft sponsoren , daar zijn we super trots op !! Al jaren is BVG hijsmaterialen een trouwe sponsor. BVG is de specialist voor oa : Hijsbanden , rondstroppen , spanbanden … Lees verder »

Gebr Kroonen steunt ook het paaskamp !!23 januari 2020
Geen reacties »

Alweer zo sponsor waar we op kunnen bouwen met het paaskamp : Gebroeders Kroonen. Geen klus te lastig voor deze specialisten. Zoekt U iemand voor de juiste klus ,bel dan de mannen in de grijze bus ! Gebr Kroonen , … Lees verder »

Primera Richard de Visser , ook weer zo paaskamp kanjer !23 januari 2020
Geen reacties »

Bij welke Dfc Paaskamp sponsor kunt U terecht voor al uw rookwaren en lectuur ? Dat kan er maar eentje zijn natuurlijk. Primera Richard de Visser. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, … Lees verder »