Programma en uitslagen

Maatregelen tegen overlast23 september 2020
Geen reacties »

Agelopen zaterdag zijn wij geconfronteerd met veel overlast op ons terras en op de parkeerplaats. Buurtbewoners klagen bij de gemeente en om verdere overlast en eventuele maatregelen van de gemeente (boetes en zelfs sluiting) te voorkomen, heeft het bestuur onderstaande … Lees verder »

Leden vergadering 30 nov20 september 2020
Geen reacties »

Het bestuur van DFC nodigt U uit voor het bijwonen van de leden vergadering op maandag 30 nov, aanvang 20.00uur. De vergadering wordt gehouden rekening houdend met de RIVM richtlijnen. De agenda voor de vergadering volgt. We hopen op een … Lees verder »

JO17-1 staat met lege handen20 september 2020
Geen reacties »

Vandaag de eerste competitie wedstrijd ,madese boys uit. Na een goede voorbereiding dan eindelijk de eerste wedstrijd, de tegenstander begint erg scherp en we werden het eerste kwartier goed onder druk gezet , het is weer wennen tegen fysieke tegenstanders. … Lees verder »

Kabouters genieten weer van de training19 september 2020
Geen reacties »

Ook vandaag stonden ze weer te trappelen, de kabouters mogen weer het veld op. En er stonden vandaag 2 nieuwe trainers op het veld. Trainers van het grote DFC 1 , Marlon en Leroy. Nou , dat maakte het feest … Lees verder »

DFC JO7 vroeg uit de veren19 september 2020
Geen reacties »

Vandaag vroeg opstaan om te gaan voetballen bij gds/ods op het terrein .om 8.45 de eerste wedstrijd. Dfc jo7-tegen fc Dordrecht amateurs ,de tegen stander kwam al vroeg op 1 -0 voor, het ging weer gelijk op. Senna ging aan … Lees verder »

DFC Jo8 is niet te stoppen19 september 2020
Geen reacties »

DFC Jo8 is niet te stoppen. Jo8 is flink op dreef. Al 2 weken word er flink op los gescoord door de groep van trainers Mo en Christiaan. Die uitslagen waren ook bekend bij DFC, dus vandaar dat ze vandaag … Lees verder »

Voetbalschool bij D.F.C.15 september 2020
Geen reacties »

  D.F.C. en 5starskills, de voetbalschool van Mark van Leeuwerden zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf heden is het mogelijk om bij D.F.C. o.l.v. van professionele trainers extra trainingen te volgen. Deze trainingen vinden plaats op vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur. … Lees verder »

Balsponsor DFC – Zwarte Pijl : 4cats14 september 2020
Geen reacties »

De balsponsor voor zaterdag 19 september bij DFC – Zwarte Pijl is :  4Cats uit Wijngaarden 4Cats is de praktijk van Miranda Geerlings voor Gedragstherapie & Verzorging voor katten , voor de verzorging heeft Miranda in Wijngaarden , nabij Dordrecht … Lees verder »

Lucas Rijnders nieuw lid van jeugcommissie12 september 2020
Geen reacties »

Vanaf heden is Lucas Rijnders toegetreden tot de jeugd commissie. Hij zal de taak van wedstrijdsecretaris van de jeugd voor zijn rekening gaan nemen Lees verder »

DFC jo10-2 wint op vechtlust12 september 2020
Geen reacties »

Na een nederlaag verleden week , moest JO10-2 vandaag weer aan de bak , en laten zien dat we niets voor niets ( tot verleden week ) in dit kalenderjaar ongeslagen waren. Tegenstander Drechtstreek was in de warming up goed … Lees verder »