Programma en uitslagen

Voor € 41.000 aan JUMBO kassabonnen verzameld



21 april 2019
Geen reacties »

Allereerst zijn wij de gezinnen die bij JUMBO Winkelcentrum Sterrenburg hun dagelijkse boodschappen doen, bijzonder erkentelijk dat zij de kassabonnen niet in de afvalemmer deponeren, maar via onze verzamelaars deze bonnen ons ter beschikking stellen. Dank zij de inzet van … Lees verder »

Uitvaart plechtigheid Ger Hüsen.



17 april 2019
Geen reacties »

De uitvaart dienst van Ger Hüsen zal plaatsvinden op vrijdag 19 april , om 15.00 uur, in de Wilhelmina zaal van het uitvaartcentrum aan de Nassauweg 190 , te Dordrecht. Na afloop kunnen er mooie herinneringen gedeeld worden in de … Lees verder »

Erelid Ger Hüsen ( 72 jaar ) overleden.



15 april 2019
1 reactie »

Vandaag heeft ons het trieste nieuws bereikt dat , na een kortstondig ziekbed, ons Erelid Ger Hüsen op 72  jarige leeftijd is overleden. Ger behoeft binnen onze vereniging eigenlijk geen verdere introductie , want er is werkelijk geen functie te … Lees verder »

Alle activiteiten van DFC tot zaterdag stil.



15 april 2019
Geen reacties »

Uit respect voor ons Erelid Ger Hüsen , die eerder op deze dag is overleden , zullen alle activiteiten van DFC tot zaterdag niet doorgaan.   Alle trainingen en wedstrijden zullen worden afgelast en de kantine is gesloten.   Zaterdag … Lees verder »

JO8-2 wint ,maar wedstrijd met 2 gezichten.



13 april 2019
Geen reacties »

Vandaag wederom een thuis wedstrijd voor de kanjers van JO8-2, ditmaal tegen Oranje Wit JO8-7. Een goede overwinning ,maar een wedstrijd met 2 gezichten. DFC was vandaag met precies 6 spelers aanwezig , Rosha en Milan ontbraken. Alle spelers moesten … Lees verder »

DFC 1 verliest terecht ,maar blijft koploper.



13 april 2019
Geen reacties »

13 april ,de dag waar op de competitie mogelijk werd beslist. Nummer 1 tegen nummer 2 , verschil op de ranglijst positief voor de nummer 1  DFC , 5  punten op Wieldrecht. Een terechte nederlaag voor DFC brengt de spanning … Lees verder »

DFC 2 doet volop mee voor kampioenschap



13 april 2019
Geen reacties »

Vooraf was de spanning voelbaar ,want de nummers 1 tegen de nummers 4 moesten tegen elkaar. DFC 2 stond qua punten op plek  4 ,maar de top stond zo dicht bij elkaar dat een winst partij noodzakelijk was in de … Lees verder »

Paas programma voor de kabouters op 20 april



12 april 2019
Geen reacties »

Ook voor de allerkleinste , de kabouters , word er met Pasen een speciaal programma ge-organiseerd. Deze paastraining start vanaf 10 uur Lees verder »

Politieke steun voor DFC , RCD en the Hawks



12 april 2019
Geen reacties »

Op 11 april jl. hebben wij (Margret Stolk van de VSP en Kevin Noels) een bezoek gebracht aan Sportpark de Krommedijk en hebben wij gesproken met de voorzitters van de sportclubs D.F.C, R.C.D en The Hawks. Wij maken ons samen … Lees verder »

Vrijdag avond Top/Hoofdklasse JO14 tijdens DFC ABC den Hartog toernooi



12 april 2019
Geen reacties »

Ook het programma van de vrijdag avond , 14 juni , is bekend. Deze avond is voor de JO14 en zal een zeer sterk deelnemersveld tonen , met Top-en Hoofdklassers.  Naast DFC jo14 , zal ook Excelsior Rotterdam , IJsselmonde … Lees verder »