Programma en uitslagen

Bestuurs mededeling contributie4 april 2020
Geen reacties »

Beste D.F.C.-ers, Namens het bestuur van D.F.C. deel ik U mede dat, in deze gedwongen stille periode, van geen wedstrijden en trainingen, de contributie normaal geïnd zal worden. Onze club kan zich het niet permitteren om naast het mislopen van … Lees verder »

DFC jeugd toernooi 12 en 13 juni afgelast.30 maart 2020
Geen reacties »

Zoals we inmiddels allemaal merken is het virus lastig te stoppen en gezien de onzekerheid voor wat betreft de toekomst hebben wij als organisatie  moeten besluiten om ons jeugdtoernooi voor dit jaar af te gelasten. Verplaatsen was helaas ook geen … Lees verder »

Informatie over het verbod van het gebruik gemeentelijke sportvelden25 maart 2020
Geen reacties »

In de landelijk geldende noodverordening staat in artikel 2.2 lid b dat zowel sportkantines als sportvelden gesloten dienen te zijn, bovendien is het niet toegestaan in groepsverband samen te zijn met meer dan 3 personen. Hoewel alle verenigingen direct hun … Lees verder »

DFC paaskamp bedankt al hun trouwe sponsors !!24 maart 2020
Geen reacties »

Helaas is het paaskamp dit jaar afgelast , maar we hebben goed nieuws …… In 2021 gaan we op herhaling , Struinen in de Duinen 2.0 En wat zijn wij als organisatie blij, want alle sponsors die dit jaar ons … Lees verder »

Klaverjasseizoen wegens Corona-virus ten einde21 maart 2020
Geen reacties »

Als klaverjas organisatie hebben wij besloten om ook de laatste klaverjasavond, welke gepland stond voor 24 april in zijn totaliteit af te gelasten. Gezien de onduidelijkheid op dit moment en de risico groep waarin wij als ouderen verkeren, vonden wij … Lees verder »

Cees van Woerkom komend seizoen de opvolger van Gerard Bos.21 maart 2020
Geen reacties »

Cees van Woerkom zal komend seizoen toetreden tot de technische staf van DFC. Cees wordt de opvolger van Gerard Bos die om gezondheidsredenen een stap terug zal doen. Voor Gerard zal tijdens het slot van dit seizoen nog een passend … Lees verder »

Joeri v Kordelaar laaatste nieuwe speler DFC selectie20 maart 2020
Geen reacties »

Joeri v Kordelaar is de laatste versterking voor de DFC Selectie. De linkspoot komt over van GSC/ODS en kan worden ingezet als linkshalf of linksback. Joeri speelde 2 jaar terug nog 2e klasse bij SSS. Na een lange revalidatie van … Lees verder »

Leroy Rubio Rijsdijk plakt een 4e seizoen aan DFC19 maart 2020
Geen reacties »

Leroy Rubio Rijsdijk maakt ook volgend seizoen deel uit van de DFC selectie. De aanvallende middenvelder was de afgelopen 2 seizoenen topscorer bij DFC met beide keren 14 goals en was afgelopen seizoen opgenomen in het AD/ Dordtenaar jaarelftal. Tijdens … Lees verder »

Dylan Stiegelis is de 7e aanwinst voor DFC18 maart 2020
Geen reacties »

Dylan Stiegelis zal komend seizoen als 7e aanwinst de selectie komen versterken. De nu nog 20 jarige aanvaller komt over van Oranje Wit. Dylan speelde in de jeugd 4 jaar bij FC Dordrecht en daarna B1 en 2 jaar A1 … Lees verder »

Okan Arslan keert terug bij DFC17 maart 2020
Geen reacties »

Okan Arslan speelt volgend seizoen weer bij DFC. De aanvaller speelde in de jeugd bij DFC, FC Dordrecht en Oranje Wit. Daar werd hij ook basisspeler bij het 1e met een titel in de 1e klasse. Daarna volgden diverse clubs … Lees verder »