DFC IN AKTIE VOOR JESSICA JANSEN.

Datum geplaatst: 08 apr. 2024

Namens Jan Breet:

Tijdens onze wekelijkse seniorenmiddag kreeg ik een bericht onder ogen van onze voorzitter Ad Heijsman wat mij enorm raakte, Het betrof het zusje van onze huidige1e keeper Daniël Jansen en zeker niet te vergeten zijn vader die zich zeer nuttig maakt binnen de technische commissie. Ik vind dat wij als vereniging ons steentje moeten bijdragen. Lees onderstaand bericht van Daniel Jansen over zijn zus en deel het met uw vrienden en familie.

Voor mn lieve zus

♥️

Wat als je pas 33 bent, met hart en ziel werkt in het Rotterdamse onderwijs voor je zo geliefde leerlingen en je te horen krijgt dat je in Nederland uitbehandeld bent… Vreselijk toch? Na een zware longontsteking herstelde onze Jessie maar niet. Eigenlijk is zij niet meer de oude geworden. Zij blijkt de ziekte ME te hebben: een multisysteemziekte die verschillende gebieden van het lichaam aantast, waaronder haar hersenen en haar immuunsysteem. De afgelopen 1,5 jaar heeft zij veel verschillende artsen gezien en behandelingen gevolgd, met als doel zo snel mogelijk beter worden. Helaas sloeg niets aan. Zij heeft afgelopen februari te horen gekregen dat zij in Nederland definitief is uitbehandeld. Haar prognose is bikkelhard. Ze zal over 3 tot 5 jaar voor het grootste gedeelte van de dag alleen nog maar op bed kunnen liggen. Gelukkig is zij niet bij de pakken neer gaan zitten. Een tikkeltje eigenwijs, zoals ze is, zei ze vastbesloten dat de wereld groter is dan alleen Nederland. Zij heeft een behandeling in Florida gevonden waar wél vooruitgang wordt geboekt met mensen die dezelfde ziekte hebben. Hoe fijn zou het zijn als zij, zoals de Amerikaanse artsen aangeven, beter thuis gaat komen dan hoe het nu is? Met de behandeling in Florida heeft Jessie weer een stip op haar horizon en durft ze weer voorzichtig te dromen van de dingen die haar zo gelukkig maken, zoals concerten en festivals bezoeken, afspreken met familie en vrienden, én weer voor de volle 100% haar werk kunnen hervatten in het onderwijs.

Om dit intensieve traject te kunnen doorlopen, kan zij de hulp van een ieder goed gebruiken. Gun jij haar ook een weg naar herstel?

DONEER MASSAAL EN STEUN JESSICA BIJ HAAR HERSTEL REIS

!!!https://whydonate.com/nl/fundraising/JessiesHerstelreis