DFC MO17-1

Nieuwsberichten

Mobiel wedstrijdformulier (mDWF)7 juli 2017
Reacties uitgeschakeld voor Mobiel wedstrijdformulier (mDWF)

  Vanaf komend seizoen gaat ook het veldvoetbal over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier en de bijbehorende wedstrijdzaken app. Deze verandering zal, als hij helemaal is ingeburgerd, veel zaken eenvoudiger maken. Zoals het invullen van het wedstrijdformulier maar ook inschrijving … Lees verder »

DFC MA1 kan zich na uitschakeling voor het bekertoernooi richten op de competitie !!!!9 oktober 2015
Reacties uitgeschakeld voor DFC MA1 kan zich na uitschakeling voor het bekertoernooi richten op de competitie !!!!

BEKERWEDSTRIJD PEURSUM MA1-DFC MA1 2-1 Na de verdiend gewonnen wedstrijd tegen Hveld stond ons het verplaatste duel tegen Peursum te wachten .Op een doordeweekse avond naar Giesenburg voor ons 2e bekerduel. Peursum ook een gelijkwaardig tegenstander met in het verleden … Lees verder »

Terugblik op het seizoen 2015 van DFC MB1 en wedstrijd verslag van eerste bekerwedstrijd !!!8 oktober 2015
Reacties uitgeschakeld voor Terugblik op het seizoen 2015 van DFC MB1 en wedstrijd verslag van eerste bekerwedstrijd !!!

TERUGBLIK OP HET SEIZOEN 2015 VAN MB1 EN KORT VERSLAG VAN DE LAATST GESPEELDE WEDSTRIJDEN VAN MA1: Met 5 overwinningen en 5 verloren wedstrijden heeft MB1 team van DFC een prima prestatie neergezet in de hoofdklasse. Het niveau was soms … Lees verder »

Meiden DFC MA1 blijven in de polder steken op een gelijkspel !!!!!!8 oktober 2015
Reacties uitgeschakeld voor Meiden DFC MA1 blijven in de polder steken op een gelijkspel !!!!!!

Nieuw Lekkerland ma1-DFC ma1 1-1 Zaterdag j.l mochten we iets wat uitslapen want de uit wedstrijd tegen Nieuw Lekkerland stond gepland op 10:30 uur Op deze mooie zonnige ochtend richting de polder werden we verrast door een wegomleiding en hebben … Lees verder »

Aanvang 1e training meisjes/dames D.F.C.19 augustus 2015
Reacties uitgeschakeld voor Aanvang 1e training meisjes/dames D.F.C.

“De 1e training voor de meisjes/dames staat gepland op dinsdag 18 augustus, vanaf 19.00 uur.   Voor andere vragen of opmerkingen: mail: tcjeugd@dfc-dordrecht.nl”   Lees verder »

Vooraankondiging incasso ‘Vrienden van de Jeugd’4 juni 2015
Reacties uitgeschakeld voor Vooraankondiging incasso ‘Vrienden van de Jeugd’

Op 10 juni aanstaande zal de incasso inzake de ‘Vrienden van de Jeugd’ worden uitgevoerd. De Vrienden van de Jeugd is enige tijd geleden opgericht door en voor mensen die meer willen doen voor de jeugdleden van DFC. Het heeft als doel geld … Lees verder »

Laatste competitieduel DFC MB1 !!!2 juni 2015
Reacties uitgeschakeld voor Laatste competitieduel DFC MB1 !!!

Zaterdag 16 mei dan het laatste competitie duel voor DFC MB1.Bij winst zouden we 2e worden met 2 punten los van nr3 en bij een gelijkspel een gedeelde 2e plaats evt bij verlies zouden we de 3e plek moeten delen … Lees verder »

laatste loodjes voor de MB1 meiden!!!!!!!! 128 mei 2015
Reacties uitgeschakeld voor laatste loodjes voor de MB1 meiden!!!!!!!! 1

Zaterdag 9 mei j.l speelde de DFC meiden weer een derby tegen het sterke Oranje-Wit. De vorige ontmoeting was een stevig maar fair duel en wonnen we nipt met 1-2 waar een gelijkspel verdiend was geweest. Voor aanvang van de … Lees verder »

UPDATE : 7 juni afsluitende middag + gratis BBQ voor de jeugd28 mei 2015
Reacties uitgeschakeld voor UPDATE : 7 juni afsluitende middag + gratis BBQ voor de jeugd

Als gevolg van de bekerfinale van D2 , en omdat natuurlijk iedereen daar gaat kijken , is besloten de afsluitende activiteiten dag te verplaatsen naar 7 juni Op 7 juni aanstaande organiseert DFC een leuke activiteitenmiddag voor onze jeugdleden (M/V) om … Lees verder »

Overschrijven kan op 19 mei, 23 mei en 4 juni23 mei 2015
Reacties uitgeschakeld voor Overschrijven kan op 19 mei, 23 mei en 4 juni

Als je bij DFC wilt komen voetballen of bij een andere club wilt gaan voetballen moet er een overschrijving via de KNVB plaatsvinden. Hiervoor kun je op onderstaande momenten bij onze ledenadministratie terecht: dinsdagavond 19 mei van 19:00 tot 21:30 uur  zaterdagmorgen … Lees verder »