DFC MO13-1

Nieuwsberichten

Trotse trainer van de MO1324 maart 2018
Reacties uitgeschakeld voor Trotse trainer van de MO13

Zomaar een mooie tekst van een trotse trainer van de MO13    Dat je naar het veld toe loopt en de tegenstander van ‘jouw’ meiden ziet en denkt: “Zo, die zijn groot. En breed. En sterk…” Dat je dan eigenlijk … Lees verder »

Spanning ten top tijdens een donderdagavondwedstrijd!24 november 2017
1 reactie »

Voor de meiden onder 13 van DFC stond er donderdagavond een inhaalwedstrijd op het programma. De wedstrijd kon namelijk op de eerder geplande datum niet doorgaan omdat er van de negen vaste speelsters slecht zes aanwezig konden zijn. En dat … Lees verder »

Mobiel wedstrijdformulier (mDWF)7 juli 2017
Reacties uitgeschakeld voor Mobiel wedstrijdformulier (mDWF)

  Vanaf komend seizoen gaat ook het veldvoetbal over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier en de bijbehorende wedstrijdzaken app. Deze verandering zal, als hij helemaal is ingeburgerd, veel zaken eenvoudiger maken. Zoals het invullen van het wedstrijdformulier maar ook inschrijving … Lees verder »

jeugd hervat training op kunstgras20 december 2016
Reacties uitgeschakeld voor jeugd hervat training op kunstgras

Zojuist is het bestuur van DFC door de KNVB op de hoogte gebracht van de uitkomst van het onderzoek naar spelen op kunstgras. Naar aanleidng van die uitkomst heeft het bestuur besloten dat na de winterstop de jeugd van DFC … Lees verder »

Op het nippertje verloren!29 oktober 2016
1 reactie »

DFC MO13-1 –  Sleeuwijk MO13-2 Op deze werkelijk prachtige zaterdagmorgen maken de Dordtse meiden zich op voor een bekerwedstrijd tegen Sleeuwijk, qua fysiek op het eerste gezicht een gelijkwaardige tegenstander. Ook bij de bezoekers verschilt de onderlinge lengte van de … Lees verder »

Drie keer op voorsprong, toch met lege handen22 oktober 2016
Reacties uitgeschakeld voor Drie keer op voorsprong, toch met lege handen

Sliedrecht MO13-1 – D.F.C. MO13-1 Vanuit Dordrecht trekken we vandaag door het mistige ochtendlandschap richting Sliedrecht. Om daar te voetballen tegen de ploeg waar we twee weken terug met 5-2 van verloren. Er is dus iets goed te maken, zoals … Lees verder »

DFC MO13-1 – Wieldrecht MO13-124 september 2016
1 reactie »

Na twee bekerwedstrijden staat vandaag de eerste competitiewedstrijd voor de meiden op het programma. Het team, onder leiding van trainer-coach Joost, mag op deze zonovergoten ochtend aantreden tegen de meiden van stadgenoot Wieldrecht. Zo op het eerste gezicht een fysiek … Lees verder »

Trainingstijden jeugd19 september 2016
Reacties uitgeschakeld voor Trainingstijden jeugd

Vanaf  19 september gelden de volgende trainingsdagen en –tijden: JO17: dinsdag en donderdag, aanvang 18.00 uur tot 19.30 uur JO15: dinsdag en donderdag, aanvang 19.00 uur tot 20.30 uur JO13: dinsdag en donderdag, aanvang 18.00 uur tot 19.00 uur JO11: … Lees verder »

UPDATE : Toernooi schema Jeugdteams26 april 2016
Reacties uitgeschakeld voor UPDATE : Toernooi schema Jeugdteams

Voor de meeste toernooien is het nog even wachten tot de zon weer lekker gaat schijnen. Hier alvast een overzicht van de toernooien van alle jeugdteams. Indien er iets wijzigt vermelden wij dat zsm. GSC/ODS E1 14-mei Ochtend E2 14-mei … Lees verder »

Dubbeldam MD2 – DFC MD121 april 2016
Reacties uitgeschakeld voor Dubbeldam MD2 – DFC MD1

Goed gespeeld, toch verloren! Wederom op een donderdagavond mogen de meiden aantreden tegen Dubbeldam, de ploeg die DFC in de thuiswedstrijd op een nette 0-0 werd gehouden. De bedoelingen van de thuisploeg, die de ranglijst aanvoert, zijn vanaf de aftrap direct duidelijk. … Lees verder »