DFC JO9-2

Nieuwsberichten

JO9-2 weet weer wat verliezen is, in gekke wedstrijd5 oktober 2019
Geen reacties »

Er is een voetbal wet die zegt , als je alles wint komt het moment van verlies steeds dichterbij!! JO9-2 stond al vroeg op het veld bij ASWH , om 8.30 uur waren we ready.Met precies genoeg boys om vandaag … Lees verder »

DFC JO9-2 is niet te stoppen28 september 2019
Geen reacties »

Vandaag weer een thuis wedstrijd , tegen IFC. Daar hadden we verleden week ook al van gewonnen , maar nu een ander team. Vooraf werd eerst het doel van vandaag besproken, en 2 ouders namen dat heel serieus.  Die gingen … Lees verder »

Ook in de competitie blijft JO9-2 winnen.21 september 2019
Geen reacties »

De JO9-2 had een geslaagde start van het seizoen , want in de beker werd 2 x ruim gewonnen en we bereiken de volgende ronde. Maar vandaag was het de start van de competitie. Hoe zal dat verlopen ?  Nou … Lees verder »

DFC JO9-2 zijn echte cupfighters7 september 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC JO9-2 zijn echte cupfighters

De winst verleden week tegen Oranje Wit bleek een goede start voor het beker avontuur ,want DFC heeft de smaak te pakken. Ook vandaag was er een verdiende winst van maar liefst 9-2. Sid is ook weer terug van vakantie … Lees verder »

JO9-2 begint met winst in de beker1 september 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 begint met winst in de beker

Na een lange tijd rust , zijn we gisteren dan eindelijk weer begonnen met voetballen.We hadden er al 2 weken training opzitten en we hebben goed nieuws. De JO9-2 heeft een nieuwe speler er bij , Oskar. Voor hem werd … Lees verder »