DFC JO9-2

Nieuwsberichten

DFC JO9-2 wenst iedereen fijne feestdagen21 december 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC JO9-2 wenst iedereen fijne feestdagen

Op de valreep van het jaar ging de JO9-2 nog even op toernooi bij SV Charlois. Het was een toernooi waar we ons even op verkeken haha. Door een kleine ruis op de lijn , had de trainer even vergeten … Lees verder »

JO9-2 haalt voor de derde keer op rij flink uit15 december 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 haalt voor de derde keer op rij flink uit

Na 2 goede overwinningen , waarin we maar liefst 21 keer scoorden en slechts 1 tegen kregen , speelden we de laatste wedstrijd van het kalender jaar ,thuis tegen de Zwervers. Het was ook de laatste wedstrijd van Sid ,want … Lees verder »

JO9-2 wint ruim maar overschat zichzelf ook7 december 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 wint ruim maar overschat zichzelf ook

Ondanks de vele regen op vrijdag , konden we toch de wei in ,uit bij Dubbeldam. Een wedstrijd met 2 gezichten , maar wel met winst!! Damien en Milan waren ziek, dus we hadden er precies genoeg. Sid op doel … Lees verder »

DFC JO9-2 haalt de dubbele cijfers1 december 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC JO9-2 haalt de dubbele cijfers

Na 2 nederlagen was het wel weer eens tijd voor de winst. We waren met 7 kids , waarvan er 1 moest invallen bij de JO9-1 , dus we hadden er precies genoeg. Joey 1 ging op doel , Lars … Lees verder »

JO9-2 onderuit tegen Emma23 november 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 onderuit tegen Emma

De Sint is gelukkig weer in het land , we gingen met 7 man het veld op, hand in hand. In deze periode is er altijd wel spanning en stress, het voetbal is dan weer goed en dan weer niet … Lees verder »

JO9-2 pakt een punt in een thriller van een wedstrijd16 november 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 pakt een punt in een thriller van een wedstrijd

DFC JO9-2 had vandaag wat goed te maken na de zeperd van verleden week. En we hadden ook afgesproken dat we dit als team zouden gaan doen vandaag. Dat was wel zonder Milan,die had een tussentijdse transfer naar de JO9-1 … Lees verder »

JO9-2 verliest terecht.9 november 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 verliest terecht.

Soms, heel soms hebben trainers een vooruitziende blik en zijn het soms , heel soms  , waarzeggers. Zoals vandaag het geval was. Voor de wedstrijd werd het al gezegd…. opletten en geconcentreerd blijven. Anders gaat het niet lukken vandaag en … Lees verder »

JO9-2 wint ook weer in de competitie3 november 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 wint ook weer in de competitie

Na de mooie overwinning in de beker van deze week , moest het vizier weer op de competitie. Na 2 nederlagen waren we weer gebrand om te winnen. We moesten uit bij Pelikaan, dus dat zal wel doorgaan. Vroeg het … Lees verder »

JO9-2 winnen beker thriller en gaan ronde verder.29 oktober 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 winnen beker thriller en gaan ronde verder.

DFC JO9-2 had een echte avondwedstrijd op het hoofdveld , het was nl niet zomaar een potje ballen , nee er stond wat op het spel. Een bekerwedstrijd, er werd al 2 weken over gesproken. We zijn nog nooit zover … Lees verder »

DFC JO9-2 knokt voor wat het waard is26 oktober 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC JO9-2 knokt voor wat het waard is

Eindelijk mochten we vandaag weer voetballen , we hadden er zin in. De ploeg was compleet , laten we beginnen. Tegenstander Nieuw Lekkerland had wel enkele grote spelers , maar we gaan het gewoon proberen. Vooraf was het duidelijk , … Lees verder »