DFC JO8-2

 

 

Nieuwsberichten

JO8-2 wint ,maar wedstrijd met 2 gezichten.13 april 2019
Geen reacties »

Vandaag wederom een thuis wedstrijd voor de kanjers van JO8-2, ditmaal tegen Oranje Wit JO8-7. Een goede overwinning ,maar een wedstrijd met 2 gezichten. DFC was vandaag met precies 6 spelers aanwezig , Rosha en Milan ontbraken. Alle spelers moesten … Lees verder »

JO8-2 verliest maar met opgeheven hoofd6 april 2019
Geen reacties »

Het ene verlies is het andere verlies niet , en dat was goed te merken vandaag. Verleden week was er geen enkele inzet en werden we bijna afgeslacht , deze week weliswaar verlies ,maar met inzet en strijd. Vooraf werd … Lees verder »

gemakzucht nekt JO8-231 maart 2019
Geen reacties »

Na een goede overwinning verleden week, hadden we de hoop dat het deze week ook goed zal komen. Nou dat werd het niet bepaald.Dik verlies met 4-10 !! En die overwinning is hun eigen schuld. Vooraf meerdere keren gewaarschuwd , … Lees verder »

JO8-2 toont vechtlust23 maart 2019
Geen reacties »

Na een aantal wedstrijden waarin het niet liep ,of tegen zat , was het hopelijk weer eens tijd voor een overwinning. Dat moest dan gebeuren uit bij ASWH. Vooraf maar eens een duidelijke babbel met de groep , want ze … Lees verder »

JO8-2 vergeet zichzelf te belonen9 maart 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 vergeet zichzelf te belonen

Na 2 weken rust mocht de Jo8-2 vandaag op bezoek bij Pelikaan.Een nieuw en leuk team , goed veld en droog weer. Alles was gereed voor een leuke ochtend. Niet helemaal compleet door de zieke Rosha en Sid , was … Lees verder »

JO8-2 doet mee aan nationale vliegtuig spot dag17 februari 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 doet mee aan nationale vliegtuig spot dag

Zaterdag 16 februari was de nationale vliegtuig spot dag ,een groot evenement in Nederland. DFC JO8-2 had zich massaal aangemeld hieraan mee te doen. En wat een succes was het : 2 luchtballonen , 1 straaljager , 14 x Boeing … Lees verder »

JO8-2 verliest eerste wedstrijd 201911 februari 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 verliest eerste wedstrijd 2019

Eindelijk  , na weken rust mochten we weer voetballen. De JO8-2 had er zin in en we waren helemaal compleet. klokslag 10 uur begon de bal te rollen bij GSC/ODS. DFC begon heel scherp. Rosha had haar nieuwe witte schoenen … Lees verder »

JO8-2 verliest niet van ASWH16 december 2018
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 verliest niet van ASWH

De laatste wedstrijd voor de winterstop, dus het was weer eens tijd voor een lekker ontbijt. Vroeg uit de veren om de verse croissant te halen en chocomel en yoki. Gelijk tijdens het ontbijt een wedstrijd bespreking , een betere … Lees verder »

JO8-2 vergeet zichzelf te belonen1 december 2018
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 vergeet zichzelf te belonen

JO8-2 mocht vandaag richting Heerjansdam voor hun wekelijkse stukje ontspanning. Zouden we vandaag weer dat mooie voetbal zien zoals verleden week? Nou en of , want in de eerste helft speelde de JO8-2 wellicht hun beste voetbal wat ze ooit … Lees verder »

JO8-2 wint verdiend tegen VVGZ24 november 2018
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 wint verdiend tegen VVGZ

Na de wijze les van een week geleden  , was het aan de JO8-2 om vandaag te laten zien dat ze wel goed kunnen voetballen , en luisteren. Milan en Damien waren afwezig ,dus het hele team moest vol aan … Lees verder »