DFC JO8-2

 

 

Nieuwsberichten

JO8-2 verliest niet van ASWH16 december 2018
Geen reacties »

De laatste wedstrijd voor de winterstop, dus het was weer eens tijd voor een lekker ontbijt. Vroeg uit de veren om de verse croissant te halen en chocomel en yoki. Gelijk tijdens het ontbijt een wedstrijd bespreking , een betere … Lees verder »

JO8-2 vergeet zichzelf te belonen1 december 2018
Geen reacties »

JO8-2 mocht vandaag richting Heerjansdam voor hun wekelijkse stukje ontspanning. Zouden we vandaag weer dat mooie voetbal zien zoals verleden week? Nou en of , want in de eerste helft speelde de JO8-2 wellicht hun beste voetbal wat ze ooit … Lees verder »

JO8-2 wint verdiend tegen VVGZ24 november 2018
Geen reacties »

Na de wijze les van een week geleden  , was het aan de JO8-2 om vandaag te laten zien dat ze wel goed kunnen voetballen , en luisteren. Milan en Damien waren afwezig ,dus het hele team moest vol aan … Lees verder »

JO8-2 toont 2 gezichten maar verliest helaas18 november 2018
Geen reacties »

Nu de sint weer in het land is , gaat het voetbal wel eens mis. Want in deze tijd zitten er pepernoten in de oren , waardoor de jo8-2 slechter gaat horen. Ze zijn dan drukker dan normaal , en … Lees verder »

DFC JO8-2 haalt flink uit tegen VVGZ3 november 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC JO8-2 haalt flink uit tegen VVGZ

De boys hadden enkele weken rust gehad ,dus ze waren gretig om het veld in te gaan. Helaas zonder Rosha vandaag die ziek was , de overige 7 waren een kudde jonge veulens die na weken in de stal te … Lees verder »

JO8-2 wint na heerlijke pot voetbal6 oktober 2018
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 wint na heerlijke pot voetbal

Het zonnetje schijnt , het veld ligt er keurig bij , de jo8-2 moest vandaag alleen Joey 2 missen , maar voor de rest zag alles er perfect uit voor een heerlijke pot voetbal. Tegenstander was ASWH ,een gelijkwaardige tegenstander … Lees verder »

Verslag jo8-2 van 29 sept4 oktober 2018
Reacties uitgeschakeld voor Verslag jo8-2 van 29 sept

Vandaag eindelijk weer een thuis wedstrijd voor de jo8-2 ,en wel tegen ZBC Zal ZBC dezelfde leuke tegenstander als verleden jaar zijn ? Gelukkig wel Want dat was wel een hele leuke en sportieve ploeg met leuke trainers. Maar ook … Lees verder »

JO8-2 verliest uit bij Wieldrecht in onsportieve wedstrijd22 september 2018
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 verliest uit bij Wieldrecht in onsportieve wedstrijd

Vandaag ging de JO8-2 on tour naar Wieldrecht , de nederlaag op zich is niet erg , het onsportieve karakter van de tegenstander ( lees :begeleiders ) wel. Een ieder die de ploeg van de JO8-2 kent ,weet dat het … Lees verder »

even voorstellen : DFC JO8-218 september 2018
Reacties uitgeschakeld voor even voorstellen : DFC JO8-2

Daar is hij dan ,de teamfoto van de JO8-2 Staand van links naar rechts : Damien Loijenga , Joey van Wijnen , Rosha Zwikstra en Kevin de Visser. Gehurkt van links naar rechts : Sid in’t Veld , Milan Kamp … Lees verder »

JO8-2 toont karakter en vechtlust15 september 2018
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 toont karakter en vechtlust

Vandaag de derde wedstrijd voor de beker  ,uit bij Oranje Wit. Na 1 winst en 1 verlies partij , konden we gewoon vandaag vrij voetballen, en Oranje Wit was daar een leuke tegenstander voor. Nieuw vanaf vandaag was dat vooraf … Lees verder »