DFC JO7-2

 

Nieuwsberichten

JO7-2 wint na super wedstrijd25 november 2017
Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 wint na super wedstrijd

DFC jo7-2 speelde vandaag een thuiswedstrijd tegen Groote Lindt. Op de trainingen zien we enorme vooruitgang , zal het vandaag ook in de wedstrijd te zien zijn ?? Het begon al goed in de kleedkamer , ze waren rustig. Hoe … Lees verder »

JO7-2 speelt goede wedstrijd12 november 2017
Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 speelt goede wedstrijd

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen ZBC uit zwijndrecht op het programma. Een goede ploeg die al veel had gewonnen. Vooraf het bekende praatje over luisteren ,en deze week had de trainer toevallig een telefoontje gehad van de voetbalpiet hoe het … Lees verder »

JO7-2 heeft een volle buik maar geen punten5 november 2017
Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 heeft een volle buik maar geen punten

JO7-2 speelde zaterdag een thuis wedstrijd tegen de Zwervers. Op een voor hun vreemde tijd bij een thuiswedstrijd ( 10.30 uur ) scheen de zon volop. Helaas ging de winst letterlijk in de laatste minuut naar de Zwervers. Vooraf was … Lees verder »

geen drie op een rij voor de JO7-229 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor geen drie op een rij voor de JO7-2

Zaterdag was de JO7-2 weer volledig compleet en gingen zij op zoek naar de winst in Hardinxveld Na 2 keer gewonnen te hebben ,hadden zij inmiddels de smaak te pakken. Maar vooraf was al gewaarschuwd door de trainer, als we … Lees verder »

JO7-2 heeft de smaak van winnen te pakken21 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 heeft de smaak van winnen te pakken

Vandaag weer een wedstrijd voor de JO7-2 en weer thuis . deze keer tegen Rijsoord Nadat we verleden week onze eerste overwinning hebben gehaald ,gaan we kijken of dat deze week weer zal lukken. Helaas niet compleet, Rubin en Milan … Lees verder »

Ja hoor , daar is de winst voor de JO7-214 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor Ja hoor , daar is de winst voor de JO7-2

De weersverwachting was goed  ,mooi en droog weer. Zal de vierde wedstrijd dit seizoen dan de overwinning brengen ? Helaas waren we niet compleet vandaag door de vakantie .Damien en Rubin waren er niet bij.Dus de overige 4 kanjers ( … Lees verder »

JO7-2 speelt derby tegen Wieldrecht8 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 speelt derby tegen Wieldrecht

afgelopen zaterdag ging de JO7-2 vroeg op pad voor de derby uit tegen Wieldrecht,helaas werd er verloren. Maar de wedstrijd ging zeker in de eerste helft gelijk op.Wieldrecht scoorde de 1-0 maar DFC verzette zich hevig. Waar Rubin verleden week … Lees verder »

DFC JO7-2 koning van de paal.2 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC JO7-2 koning van de paal.

Zaterdag stond voor de JO7-2 een uitwedstrijd gepland in Rijsoord. Toch wel een beetje aan de vroege kant , 08.30 uur. Milan was er deze week niet bij , dus de 5 andere kanjers gingen op pad. Daar aangekomen bleek … Lees verder »

JO7-2 is ook van start gegaan24 september 2017
Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 is ook van start gegaan

Zaterdag 23 september om 9.00 uur was er dan ook voor de JO7-2 eindelijk de start van de competitie. Het team bestaat dit seizoen uit ( vlnr ) Lars, Kevin , Rubin , Joey , Milan en Damien.  Tegenstander was … Lees verder »

Mobiel wedstrijdformulier (mDWF)7 juli 2017
Reacties uitgeschakeld voor Mobiel wedstrijdformulier (mDWF)

  Vanaf komend seizoen gaat ook het veldvoetbal over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier en de bijbehorende wedstrijdzaken app. Deze verandering zal, als hij helemaal is ingeburgerd, veel zaken eenvoudiger maken. Zoals het invullen van het wedstrijdformulier maar ook inschrijving … Lees verder »