DFC 4

 

Nieuwsberichten

DFC4 begint de competitie met een gelijkspel24 september 2018
Geen reacties »

De Surifriends speelden afgelopen zaterdag ( 22 sept) hun 1e wedstrijd van de competitie. In de stromende regen stonden de volgende spelers klaar; Murat, Patrick, Lorenzo, Brain, Aroen, Germaine, Andy, Dhishan, Daryll, Lars, Anthony, Dennis en Djurmy. Grensrechter Alfons. De … Lees verder »

Herenkapper Confiance nieuwe tassensponsor van DFC421 september 2018
Geen reacties »

De Surifriends ( DFC4) hebben een nieuwe tassensponsor. Herenkapper Confiance, gevestigd aan de Dubbeldamseweg Zuid 126 in Dordrecht, was bereid om het gehele team te voorzien van nieuwe sporttassen. Vandaag ( 21 sept) werd de tas ook aangebonden aan de … Lees verder »

DFC 4 wint van Rijsoord9 september 2018
Geen reacties »

Afgelopen zaterdag ( 8 sept 2018) speelden de Friends hun 2e wedstrijd in de beker competitie. Om 14.30 was de aftrap op het hoofdveld van DFC. Spelers die aanwezig waren voor deze wedstrijd; Murat, Jerry, Mella, Brian, Dennis, Lorenzo, Germaine, … Lees verder »

DFC 4 pakt de draad weer op2 september 2018
Geen reacties »

Afgelopen zaterdag (1 sept) zijn de mannen van DFC 4 (Friends) begonnen met hun nieuw beker avontuur. Op het programma stond de uit wedstrijd tegen Prinsenland4. Doordat de Friends vorig seizoen kampioen waren geworden, komen we nu uit in de … Lees verder »

DFC 4 kampioen20 mei 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 kampioen

Het is de heren van DFC 4 weer gelukt om een kampioenschap toe te voegen aan hun lange erelijst. Verleden week waren ze al officieus de kampioen , sinds gisteren is het ook definitief. Het zal u niet verbazen dat … Lees verder »

Surifriends maken zich op voor kampioenswedstrijd14 mei 2018
Reacties uitgeschakeld voor Surifriends maken zich op voor kampioenswedstrijd

Door een 1-5 overwinning afgelopen zaterdag, zijn de Surifriends ( DFC 4) officieus kampioen geworden. Op wedstrijd punten kunnen we niet meer ingehaald worden. De nummer 2 kan nu maximaal op 51 punten komen. op doelsaldo lopen de mannen van … Lees verder »

Surifriends spelen moeilijke uitwedstrijd bij Oranje Wit29 april 2018
Reacties uitgeschakeld voor Surifriends spelen moeilijke uitwedstrijd bij Oranje Wit

Vandaag 28 april, speelde de mannen van DFC 4 de uitwedstrijd tegen de nummer 2, Oranje Wit. Om 15.00 uur zou de aftrap zijn. Omdat enkele spelers van de thuisploeg verlaat waren begon de wedstrijd 15 minuten later. De wedstrijd … Lees verder »

Surifriends winnen met een 7 klapper14 april 2018
Reacties uitgeschakeld voor Surifriends winnen met een 7 klapper

Zaterdag 14 april 13.15. De Surifriends ( DFC 4 ) moesten hun uitwedstrijd tegen VVGZ afwerken. Om 13.15 uur begonnen de wedstrijd. In het begin was het ff aftasten, maar na 20 minuten was het raak. Op een lange pass … Lees verder »

Stem nu op DFC 4 voor kampioenskoorts19 maart 2018
Reacties uitgeschakeld voor Stem nu op DFC 4 voor kampioenskoorts

STEUN DE MANNEN VAN DFC 4 EN STEM SNEL !!! DFC 4 staat ongeslagen boven aan in de competitie en verdienen onze steun. FOX Sports wil de kampioenswedstrijd misschien wel uitzenden , maar daar zijn wel stemmen voor nodig. KLIK … Lees verder »

Surifriends hervatten de competitie tegen Alblasserdam18 februari 2018
Reacties uitgeschakeld voor Surifriends hervatten de competitie tegen Alblasserdam

Afgelopen zaterdag ( 17.02) was het weer zover. na 2,5 maanden mochten de mannen van DFC 4 weer het veld op voor een officiële wedstrijd. Tijdens de lange winterstop hebben de mannen 2 vriendschappelijke wedstrijden gespeeld die beide gewonnen werden. … Lees verder »