DFC 4

 

 

Nieuwsberichten

DFC 4 kampioen



20 mei 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 kampioen

Het is de heren van DFC 4 weer gelukt om een kampioenschap toe te voegen aan hun lange erelijst. Verleden week waren ze al officieus de kampioen , sinds gisteren is het ook definitief. Het zal u niet verbazen dat … Lees verder »

Surifriends maken zich op voor kampioenswedstrijd



14 mei 2018
Reacties uitgeschakeld voor Surifriends maken zich op voor kampioenswedstrijd

Door een 1-5 overwinning afgelopen zaterdag, zijn de Surifriends ( DFC 4) officieus kampioen geworden. Op wedstrijd punten kunnen we niet meer ingehaald worden. De nummer 2 kan nu maximaal op 51 punten komen. op doelsaldo lopen de mannen van … Lees verder »

Surifriends spelen moeilijke uitwedstrijd bij Oranje Wit



29 april 2018
Reacties uitgeschakeld voor Surifriends spelen moeilijke uitwedstrijd bij Oranje Wit

Vandaag 28 april, speelde de mannen van DFC 4 de uitwedstrijd tegen de nummer 2, Oranje Wit. Om 15.00 uur zou de aftrap zijn. Omdat enkele spelers van de thuisploeg verlaat waren begon de wedstrijd 15 minuten later. De wedstrijd … Lees verder »

Surifriends winnen met een 7 klapper



14 april 2018
Reacties uitgeschakeld voor Surifriends winnen met een 7 klapper

Zaterdag 14 april 13.15. De Surifriends ( DFC 4 ) moesten hun uitwedstrijd tegen VVGZ afwerken. Om 13.15 uur begonnen de wedstrijd. In het begin was het ff aftasten, maar na 20 minuten was het raak. Op een lange pass … Lees verder »

Stem nu op DFC 4 voor kampioenskoorts



19 maart 2018
Reacties uitgeschakeld voor Stem nu op DFC 4 voor kampioenskoorts

STEUN DE MANNEN VAN DFC 4 EN STEM SNEL !!! DFC 4 staat ongeslagen boven aan in de competitie en verdienen onze steun. FOX Sports wil de kampioenswedstrijd misschien wel uitzenden , maar daar zijn wel stemmen voor nodig. KLIK … Lees verder »

Surifriends hervatten de competitie tegen Alblasserdam



18 februari 2018
Reacties uitgeschakeld voor Surifriends hervatten de competitie tegen Alblasserdam

Afgelopen zaterdag ( 17.02) was het weer zover. na 2,5 maanden mochten de mannen van DFC 4 weer het veld op voor een officiële wedstrijd. Tijdens de lange winterstop hebben de mannen 2 vriendschappelijke wedstrijden gespeeld die beide gewonnen werden. … Lees verder »

DFC 4 speelt in de vries kou bij Streefkerk



3 december 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 speelt in de vries kou bij Streefkerk

Afgelopen zaterdag ( 2 dec) stonden de Friends bij Steefkerk op veld voor alweer hun 9e competitie wedstrijd. In de vrieskou stonden de volgende spelers klaar; Murat, Jerry, Aroen, Patrick, Mella, Dhishan, Lorenzo, Andy, Daryll, Lars, Dennis, Djurmy en Winod. … Lees verder »

DFC4 haalt genadeloos uit..



20 november 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC4 haalt genadeloos uit..

Zaterdag 18 November was het zover ,de Friends speelde een belangrijke wedstrijd uit tegen de Zwerver aan de Kinderdijk. De zwerver had tot nu toe maar 1 keer verloren en stond op de 2e plaats. De Friends ongeslagen bovenaan. Het … Lees verder »

Houd DFC 4 de ongeslagen Serie nog vol?



12 november 2017
Reacties uitgeschakeld voor Houd DFC 4 de ongeslagen Serie nog vol?

Zaterdag 11 november stonden de FRIENDS weer op het veld voor hun 7e competitie wedstrijd. Tegenstander was Papendrecht7. Na de overwinning op Sliedrecht 1waren de mannen er weer klaar voor. Om 14:30 uur begon de wedstrijd en met een flitsende … Lees verder »

Blijft DFC 4 Koploper?



8 november 2017
Reacties uitgeschakeld voor Blijft DFC 4 Koploper?

Afgelopen zaterdag 4 november stonden de mannen van DFC4 weer op het veld. Aan de Krommedijk werden de mannen van Sliedrecht opgewacht. Vol zelfvertrouwen begonnen we aan de 6e wedstrijd. Vanaf minuut 1 werd er druk gezet op de tegenstander. … Lees verder »