DFC 3

Nieuwsberichten

DFC 3 verliest na strafschoppen23 oktober 2017
Geen reacties »

Afgelopen zaterdag (21 oktober) speelde DFC3 de tweede bekerronde tegen Hardinxveld 6. DFC kwam via een penalty van Robin Matena op voorsprong. Na slordig verdediging kwam Hardinxveld op 1-1. Na rust kwam DFC op achterstand maar Cliften Sewpersad trok met … Lees verder »

DFC 3 wint weer15 oktober 2017
Geen reacties »

Afgelopen zaterdag (14 oktober) stond voor DFC 3 de uitwedstrijd tegen Wieldrecht op het programma. DFC 3 begon sterk en kreeg een aantal kansen maar de keeper van Wieldrecht had duidelijk zijn dag. Ondanks het goede keeperswerk toch 2 goals … Lees verder »

DFC 3 geeft zege weg9 oktober 2017
Geen reacties »

Afgelopen zaterdag (7 oktober 2017) speelde DFC een competitiewedstrijd tegen ZBC 4. DFC begon goed aan de wedstrijd en via Robin Matena en Maarten Zilverschoon kwam het op een 2-0 voorspong. In de laatste 5 minuten van de eerste helft … Lees verder »

DFC 3 wint eenvoudig2 oktober 2017
Geen reacties »

Afgelopen zaterdag (30 september) speelde DFC 3 de thuiswedstrijd tegen Papendrecht 5. De wedstrijd tegen Papendrecht was al snel beslist. Achterin was DFC goed bij de les en voorin werden de kansen makkelijk benut. De ruststand was 4-0. Ook na … Lees verder »

DFC 3 wint eerste competitiewedstrijd24 september 2017
Geen reacties »

Afgelopen zaterdag (23 september) stond voor DFC 3 de eerste competitiewedstrijd op het programma. Dit betrof direct een derby. Dubbeldam 4 was de tegenstander. Hoewel DFC 3 in de eerste helft sterker was stond het na een half uur met 2-0 achter. … Lees verder »

DFC 3 naar volgende ronde bekertoernooi20 september 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 naar volgende ronde bekertoernooi

DFC 3 speelde afgelopen zaterdag (16 september) de eerste thuiswedstrijd van het jaar tegen Terheijden 2. Al na 15 minuten was de wedstrijd beslist. Robin Matena scoorde 2 doelpunten na mooie individuele acties en Mark Jongeneel mocht aanleggen vanaf de … Lees verder »

DFC 3 wint eerste bekerwedstrijd13 september 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 wint eerste bekerwedstrijd

Afgelopen zaterdag (9 september) speelde DFC 3 de eerste wedstrijd van het seizoen. In het bekertoernooi was Papendrecht 4 de tegenstander. Het elftal heeft Robin Ramesar (naar het eerste) en Pierre Sendar (naar GSC) zien vertrekken maar het heeft hiervoor de conditioneel … Lees verder »

Mobiel wedstrijdformulier (mDWF)7 juli 2017
Reacties uitgeschakeld voor Mobiel wedstrijdformulier (mDWF)

  Vanaf komend seizoen gaat ook het veldvoetbal over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier en de bijbehorende wedstrijdzaken app. Deze verandering zal, als hij helemaal is ingeburgerd, veel zaken eenvoudiger maken. Zoals het invullen van het wedstrijdformulier maar ook inschrijving … Lees verder »

DFC 3 wint van Oranje Wit23 februari 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 wint van Oranje Wit

Afgelopen zaterdag, 18 februari 2017, stond voor DFC 3 de tweede wedstrijd van 2017 op het programma. Na de mooie overwinning van vorige week (9-2 tegen Papendrecht) wilde DFC 3 deze lijn doortrekken. De wedstrijd begon om 13:30 en dit … Lees verder »

DFC 3 komt goed uit de winterstop8 februari 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 komt goed uit de winterstop

DFC 3 is goed uit de winterstop gekomen. Tegenstander Papendrecht werd met 9-2 verslagen in een eenzijdige wedstrijd. Binnen 30 min was de 4-0 score al bereikt en was de spanning verdwenen. Doelpuntenmakers aan DFC-zijde waren good-old Siegmund Sewpersad (4x), … Lees verder »